«Στα 16 μου, ο Μαραντόνα με έβαλε στα ναρκωτικά και να κάνω αυξητική στήθους»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2021

Η 37χρονη Κουβανή Μάβις Άλβαρες παραχώρησε συνέντευξη στην οποία υποστήριξε ότι όταν ήταν 16 ετών είχε σχέση με το Ντιέγκο Μαραντόνα, όταν ο Αργεντινός ήταν στην πατρίδα της για αποτοξίνωση.  Το σοκαριστικό είναι ότι αποκάλυψε ότι την έριξε στα ναρκωτικά και την ανάγκασε να κάνει αυξητική στήθους.

«Η ζωή με τον Μαραντόνα ήταν πολύ τρελή. Πάρτι, ντισκοτέκ, γεύματα. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αργότερα θα έμπλεκα με ναρκωτικά, από τα οποία χρειάστηκε πολλή δουλειά για να ξεφύγω. 

Περπατούσα στο δρόμο όταν ένας άντρας με ρώτησε αν θέλω να συναντήσω τον Μαραντόνα. Περάσαμε πάνω από μία ώρα όπου προσπαθούσε να με πείσει ότι είναι σημαντικό να βοηθήσω τον Ντιέγκο, ο οποίος ήταν μία παγκόσμια προσωπικότητα, φίλος της Κούβας και είχε κατάθλιψη. 

Τελικά, δέχθηκα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μαραντόνα με δέχθηκε. Μιλήσαμε αρκετά και αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Μου άρεσε και ποτέ δεν ξεπέρασε τα όρια. Με κάλεσε μαζί με την οικογένειά μου για δείπνο την επόμενη μέρα στο Palacio Dupont».

«Η μητέρα μου δεν το πήρε καθόλου καλά. Ούτε ο πατέρας μου, όμως σε αυτήν την ηλικία συνήθως οι άνθρωποι είναι επαναστάτες και δεν λαμβάνουν υπόψιν τα κριτήρια των γονιών τους». 

Ωστόσο, η επαφή της με τον Μαραντόνα ήταν εκείνη που την οδήγησε στα ναρκωτικά: «Ο Ντιέγκο με έριξε στα ναρκωτικά όταν ήμουν 16 ετών. Σε πολλές περιπτώσεις επέμεινε. Ήταν περίπου έξι μήνες αφότου είχαμε αρχίσει να έχουμε σχέση. Αισθανόταν μοναξιά και δοκίμασα κοκαΐνη για να τον ευχαριστήσω. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα της ζωής μου. 

Προσπάθησα, αλλά δεν μπορούσα να ξεφύγω. Βρισκόμουν σε αδιέξοδο. Όταν ξέφυγα από τα ναρκωτικά, βρήκα καταφύγιο στο αλκοόλ. Ήταν δύσκολα». 

Τα ναρκωτικά δεν ήταν το μόνο πράγμα που την ανάγκασε, όπως υποστηρίζει, να κάνει ο Αργεντινός καθώς την επέβαλε να κάνω και αυξητική στήθους. 

«Μου είπε ότι θα έμοιαζα καλύτερα με μεγαλύτερο στήθος. Ήθελε να κάνω την επέμβαση στην Κούβα, στο σπίτι όπου μέναμε. Του είπα όχι, ότι δεν θα έκανα επέμβαση στο σπίτι, επειδή φοβόμουν ότι αν κάτι πήγαινε στραβά ή υπήρχε μια λοίμωξη, θα υπήρχε κίνδυνος. Οπότε αποφασίσαμε να πάμε να την κάνω στην Αργεντινή. 

Έκανα την επέμβαση. Ήταν πολύ περίπλοκη, επειδή η πληγή έμεινε ανοιχτή λόγω της τρέλας του Ντιέγκο. Έπρεπε να μείνω παραπάνω. Πήγα για 20 μέρες και πέρασα 2,5 μήνες πάνω κάτω στην Αργεντινή.

Λυπάμαι τον εαυτό μου γνωρίζοντας ότι ήμουν 16 ετών και μέρος όλων αυτών, αλλά ήταν μία εμπειρία που είχα στη ζωή μου. Δεν επιλέγουμε το τι έχουμε για να ζήσουμε. Απλά αφέθηκα ελεύθερη».

Οι αντιδράσεις από το περιβάλλον Μαραντόνα

Οι κόρες του Μαραντόνα, Ντάλμα και Χιανίνα, με μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα επέκριναν τη συνέντευξη της Άλβαρες, υποστηρίζοντας ότι μιλάει επιζητώντας δημοσιότητα και χρήματα.

«Ήταν μια συναινετική σχέση. Μέναμε στην Πραδέρα, στο Σπίτι 1 και στο Σπίτι 2, μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά του, οι οποίες έμεναν μόνιμα μαζί μας. Μαγείρευαν εκεί, έκαναν τα πάντα. Ποτέ δεν ρώτησα πόσο χρονών ήταν, τους κοίταζα και ήταν ερωτευμένοι, είχαν εξαιρετική σχέση. 

Παρ' όλα αυτά, γνωρίζοντας τι συνέβη, ζητάω συγγνώμη σε αυτήν. Τώρα που ανακάλυψα την ηλικία της από όσα είπε. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε πως όλα όσα έκαναν σε ιδιωτικό επίπεδο τα ξέρουν οι ίδιοι, δεν τα έζησα εγώ. Ήμουν στο δωμάτιό μου και ποτέ δεν έμαθα ή συμμετείχα. Πόσο μάλλον να γνωρίζω το επίπεδο ζήλιας που είχε για τις συντρόφους του. Όλα αυτά είναι καινούργια για μένα», παραδέχθηκε ο Μαριάνο Ισραελίτ, οδηγός του Μαραντόνα στην Κούβα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.