Squid Game: Ο «001» της σειράς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2022

Δίωξη για σεξουαλική επίθεση άσκησαν οι αρχές της Νότιας Κορέας κατά του ηθοποιού Ο Γιονγκ-σου, ο οποίος έγινε γνωστός παγκοσμίως μέσω της σειράς «Squid Game», υποδυόμενος τον «παίκτη 001».

Σύμφωνα με πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, η νοτιοκορεατική εισαγγελία του απήγγειλε επισήμως κατηγορίες χθες, Πέμπτη (24/11), για ανάρμοστο άγγιγμα του σώματος μιας γυναίκας το 2017. Ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος.

Το φερόμενο ως θύμα είχε καταθέσει το συμβάν στην αστυνομία τον περασμένο Δεκέμβριο και η υπόθεση είχε κλείσει τον Απρίλιο, χωρίς να απαγγελθούν περαιτέρω κατηγορίες εναντίον του Ο Γιονγκ-σου, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap. Όμως το γραφείο του εισαγγελέα στη Σουβόν, άνοιξε ξανά την υπόθεση και ερεύνησε τους ισχυρισμούς της γυναίκας, τους οποίους ο 78χρονος ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά.

Αξιωματούχος της εισαγγελίας της Σουβόν, στα νότια προάστια της Σεούλ, δήλωσε στο AFP πως πληροφορίες αυτές «δεν είναι ανακριβείς», χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης στη Νότια Κορέα, το υπουργείο Πολιτισμού της χώρας αποφάσισε στη συνέχεια να διακόψει διαφημιστική εκστρατεία στην οποία εμφανίζεται ο Ο Γιονγκ-σου.

Ο 78χρονος ηθοποιός έγινε τον Ιανουάριο ο πρώτος Νοτιοκορεάτης που τιμάται με Χρυσή Σφαίρα, η οποία του απονεμήθηκε για τον ρόλο του ευάλωτου ηλικιωμένου στην επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.