Σπυρίδων: «Κοιμούνται οι παίκτες, δεν κάνει ούτε για ΕΠΣΜ ο Σούντγκρεν»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2020

Πυρ και μανία με τον αποκλεισμό του Άρη από τον τελικό του Κυπέλλου και τη συμπεριφορά του Ντάνιελ Σούντγκρεν εμφανίστηκε ο Άγγελος Σπυρίδων στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του Άρη: «Ο Άρης παίζει στο ίδιο έργο και είναι σκηνές από τα προσεχώς. Είναι ένα ξέφραγο αμπέλι. Μιλάω για το παιχνίδι του ημιτελικού που χάσανε την πρόκριση για έξι λεπτά. Δεν φταίνε μόνο οι παίκτες που κοιμούνται αλλά και οι προπονητές. Κάνε δύο αλλαγές και τελείωσε να πούμε. Χάνεις δηλαδή τη συμμετοχή στον τελικό;»

Για την αποστολή 15 παικτών: «Είναι εξευτελιστικό πράγμα. Μπορούσαν να πάρουν από τους μικρούς. Κατάντια είναι. Η ομάδα δεν πάει για τίποτα»

Για τον Σούντγκρεν: «Αυτόν θα τον είχα στείλει κατευθείαν στον σπίτι του. Τελείωσες. Το παιδί δεν κάνει για την ΕΠΣΜ. Άντε σήκω φύγε παιδί μου. Τι να κάνει αυτό το παιδί; Είναι να παίζει στην Α Εθνική; Δεν ξέρει τα βασικά ως αμυντικός. Είναι ποδοσφαιριστές αυτοί;».

Τέλος, πρόσθεσε: «Το πρόβλημα δεν είναι η συνέχεια. Το θέμα είναι το μέλλον. Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Από τη μια δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και την άλλη θα φύγουν παίκτες. Έχει μεγάλο πρόβλημα ο Άρης»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.