Η σπυριάρα: Εμπιστοσύνη στον Ολυμπιακό

Βασίλης Βλαχόπουλος09 Μαρτίου 2023

Δοκιμασία αντοχών είναι η εβδομάδα των δύο αγωνιστικών στην Euroleague και μπορούν να τη διαχειριστούν ομάδες που έχουν αγωνιστικές βάσεις αλλά και μπορούν να αναδείξουν διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Σαν τον Ολυμπιακό δηλαδή…

Βγήκαν αρκετά σημεία από την 27η αγωνιστική, πάμε στην 28η. Η Μπάγερν Μονάχου δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό. Την είδα απέναντι στη Βιλερμπάν με όλη την τσαπατσουλιά της στην επίθεση αλλά και στη σκληρή άμυνά της. Δίχως μάλιστα τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς που προσθέτει εμπειρία, διάβασμα φάσης και πόντους, εκτός ήταν και ο εξίσου πολύτιμος Ρούμπιτ. Ο «άσος» του Ολυμπιακός καλύπτοντας και το χάντικαπ των 11.5 πόντων είναι εφικτή επιλογή. Εχει κερδίσει την εμπιστοσύνη, μπορεί επίσης να αναδείξει άλλους πρωταγωνιστές. Σαν τον Άιζακ Κάαναν ένα πράγμα στον οποίον ταιριάζει το παιχνίδι και η επιλογή των 10+ πόντων πληρώνει 3.55 μονάδες. Ο Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει να βάλει στο παιχνίδι και τον Κώστα Σλούκα ο οποίος στερείται ρυθμού και πρέπει να τον αποκτήσει. Το άθροισμα πόντων, ασίστ, ριμπάουντ στα 16+ μοιάζει έξυπνη επιλογή.

Η Ζαλγκίρις δικαίωσε τη στήλη με το «διπλό» αλλά και το Under πόντων στο Βερολίνο. Υποδέχεται τη Βιλερμπάν η οποία έχει το ερωτηματικό της συμμετοχής του ΝτεΚολό. Ο Γάλλος είναι στην αποστολή, όπως ήταν και δεν έπαιξε στο Μόναχο. Οι Λιθουανοί θα νικήσουν αλλά δεν είμαι βέβαιος για το Under στους 151 πόντους. Αντιθέτως, περιμένω καλό παιχνίδι από τον Ρόλαντς Σμιτς στο over 15.5 (πόντοι και ριμπάουντ).

Η Βίρτους ταξιδεύει στο Βερολίνο για να παίξει με την Αλμπα, έχοντας χάσει ματς Playoffs από την Παρτίζαν. Ταυτόχρονα έχασε ελπίδες αλλά αυτές δεν έσβησαν. Οι Ιταλοί έχουν πρόγραμμα «μανίκι» κι αν δεν περάσουν από το Βερολίνο, ουσιαστικά τελείωσαν τα Playoffs γι’ αυτούς. Είναι ομάδα με προσωπικότητα και μπασκετική σκέψη. Απλή νίκη στο 1.91 με εύρος πόντων 155-168.

Δεν αγγίζω τον αγώνα στο Μιλάνο. Η Αρμάνι μετρά πέντε σερί νίκες μετά από αυτή που έκανε στη Βαλένθια (σ. σ. την είχαμε προβλέψει) αλλά παίζει για το… ονόρε καθώς βάσει προγράμματος δεν μπορεί να μπει στα Playoffs. Η Παρτίζαν έκανε τεράστια νίκη στην Μπολόνια. Μόνο το Over 159.5 μπορεί να προσελκύσει.

Κλείνουμε στη Μαδρίτη. Σπουδαίο και απρόβλεπτο το «διπλό» της Μπασκόνια μέσα στο σπίτι της Ρεάλ η οποία σούταρε με τρομερά ποσοστά αλλά πλήρωσε κάθε λάθος της. Είναι ομάδα που αντιδρά μετά τις ηχηρές σφαλιάρες και θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια η οποία δέχθηκε εξίσου δυνατό χτύπημα. Άσος με κάλυψη και του χάντικαπ των 10.5 πόντων.

ΣΗΜΕΙΑ

1.Ολυμπιακός -11.5 1.90

2.Ρεάλ Μαδρίτης -10.5 1.90

3.Βίρτους απλή νίκη 1.91

Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

1.Αϊζαν Κάαναν (Ολυμπιακός) 10+ πόντοι 3.55

2.Ρόλαντς Σμιτς (Ζαλγκίρις) 15+ πόντοι&ριμπάουντ 1.88

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.