Σπουδαία μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ: «Έκλεισε» με Βαν Χάρντερεν!

Metrosport Team30 Μαΐου 2023

Σπουδαία μεταγραφή για το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ολλανδό ακραίο, Μάαρτεν Βαν Χάρντενερ!

Ο Δικέφαλος συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του με ποιοτικές προσθήκες, καλύπτοντας τα κενά που υπήρχαν.Ένα από αυτά τα κενά ήταν στη θέση του ακραίου, με τον ΠΑΟΚ να προχωρεί σε μια εξαιρετική επιλογή για την θέση.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τον διεθνή Ολλανδό Φαν Γκάρντερεν! Πρόκειται για έναν αθλητή ύψους δύο μέτρων, που πέρσι αγωνιζόταν στην Έμας Βίλας.

Ο 33χρονος πετοσφαιριστής είναι διεθνής με την εθνική του ομάδα από το 2012 και η τροπαιοθήκη του είναι αξιοσημείωτη, έχοντας κατακτήσει ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων τη σεζόν 2018-2019, το CEV Cup την ίδια σεζόν. Πρωταθλητής σε Τουρκία, Γερμανία και Ολλανδία, αλλά και μία φορά κυπελλούχος στη Γερμανία.

Μέρος της εθνικής ομάδας της χώρας του στην κατάκτηση του European Golden League το 2012. Καλύτερος ακραίος του Challenge Cup τη σεζόν 2020-2021, καλύτερος σέρβερ τη σεζόν 2018-2019 στο European Golden League, καλύτερος επιθετικός στο CEV Cup τη σεζόν 2018-2019, καλύτερος ακραίος του ιταλικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2016-2017.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.