Σπάσιτς: «Ο ΠΑΟΚ κινδύνευε να χάσει τον Αντρίγια, χρειάζεται κινητικό στράικερ»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Σλάτζιαν Σπάσιτς, και μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρίγια Ζίφκοβιτς, σχολίασε την ήττα του ΠΑΟΚ από την Κοπεγχάγη, αναφέρθηκε στις μεταγραφές που χρειάζεται ο Δικέφαλος. Τέλος, μίλησε και για την μάχη του πρωταθλήματος και τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για τίτλο.

Μεταξύ άλλων:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Ζίφκοβιτς με τον ΠΑΟΚ: «Υπήρχε κίνδυνος για να πάει σε άλλη ομάδα, ήταν σωστή κίνηση για να τον ανανεώσει. Ο Αντρίγια είναι ανεβασμένος και πρέπει να δώσει περισσότερα. Εχει ποιότητα και τώρα που ηρέμησε με το συμβόλαιο μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα. Τον ξέρω από μικρό τον Ζίφκοβιτς, όταν έπαιζε στην Εθνική Ελπίδων ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Σερβία, πιστεύω πως μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα πράγματα».

Για τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ από την Κοπεγχάγη: «Επρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ χθες, τώρα πρέπει να κερδίσει στη Μπρατισλάβα. Ηταν πολύ καλός ο ΠΑΟΚ χθες αλλά είχε πρόβλημα στο σκοράρισμα, τουλάχιστον έπρεπε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τους αμυντικούς και τρώει εύκολα γκολ».

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Τον Ιανουάριο πρέπει να κάνει καλές μεταγραφές ο ΠΑΟΚ, χρειάζονται 3-4 παίκτες. Ενας κεντρικός μέσος, ένας αμυντικός χαφ και δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Τσόλακ αν θα επιστρέψει ή όχι. Ενας σέντερ φορ κινητικός και γρήγορος είναι κάτι που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Στην ομάδα βοηθάνε όλοι οι παίκτες και οι επιθετικοί δεν έχουν βάλει ακόμη τα γκολ που περιμέναμε. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επιθετικό που να σκοράρει 18-20 γκολ κάθε χρονιά».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον ΠΑΟΚ στη μάχη του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός δεν θα κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Υπάρχει δρόμος μπροστά ακόμη, ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να πλησιάσει τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό χρειάζονται 3-4 μεταγραφές για να ανέβει η ποιότητα της ομάδας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.