Σπάσιτς, Λόντσαρ για ΠΑΟΚ, Άρη και το Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας

Metrosport Team11 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν ο Σλάτζαν Σπάσιτς και ο Ζόραν Λόντσαρ.

Οι παλαίμαχοί άσοι του ΠΑΟΚ και του Άρη αντίστοιχα μίλησαν αρχικά για την παρουσία κόσμου στον ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα.

«Εντός Σερβίας το παρακολουθούμε πολύ καλά το ζήτημα. Για να βρεθούν 50 κρούσματα το τεστ έχει γίνει σε 7000 άτομα. Οι γιατροί λένε ότι η ίωση έχει αδυνατίσει και λένε ότι δεν πρέπει να σταματήσει η ζωή» τόνισε ο Λόντσαρ.

«Ο προηγούμενος ημιτελικός Βοϊβοντίνα-Τσουκαρίτσκι ήταν χωρίς κόσμο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε με κόσμο το Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας. Κάθε μέρα έχουμε κρούσματα αλλά είμαστε αποφασισμένοι να το ξεπεράσουμε. Ήταν δύσκολη η απόφαση για 20000 κόσμο, εγώ θα έλεγα όχι» πρόσθεσε ο Σπάσιτς που στη συνέχεια μίλησε για τον ΠΑΟΚ.

«Αυτό το ματς το είδα ζωντανά και δεν μου άρεσε όπως έπαιξε ο ΠΑΟΚ. Δεν μπήκαμε δυνατά και αποφασισμένοι να πάρουμε το ματς. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποφασισμένος, καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μας νίκησε. Τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι αλλιώς θα χάσουμε και τη 2η θέση. Δεν ξέρω τι έγινε στην καραντίνα αλλά οι παίκτες πρέπει να πάνε να κερδίσουν στην Αθήνα ξέρουν τι να κάνουν».

Τέλος ο Λόντσαρ μίλησε για τον Άρη και τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου

«Είναι σημαντικό για τη Μακεδονία να έχει ομάδες να χτυπούν τίτλους. Ο Άρης ξεκίνησε καλά μετά την καραντίνα κόντρα στον ΟΦΗ. Αλλά η κατάσταση είναι περίεργη μετά από τόσο διάστημα αποχής. Μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.