Σπανός: «Σε εξαιρετική κατάσταση ο ΠΑΟΚ, γέρνει υπέρ του η πλάστιγγα με την ΑΕΚ»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός μιλώντας για τις πολύ συχνές αλλαγές προπονητών από την κιτρινόμαυρη διοίκηση, κάνοντας παράλληλα και τις προβλέψεις του για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5: Για το πέρασμά του από τον Άρη: «Εγώ είχα μια διοίκηση που με στήριξε, έμεινα τρία χρόνια στην ομάδα. Στη δική μου περίπτωση είχα μια διοίκηση που στήριζε τον προπονητή. Πάντως μέχρι σήμερα, δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο και θεωρώ ότι μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα χτυπήσει».

Για την συχνή αλλαγή προπονητών στον Άρη και την εκ νέου παρουσία του Τόλη Τερζή στον κιτρινόμαυρο πάγκο: «Ο Άρης έχει τα θέματα του, δεν μπορεί να βρει τη διοίκηση που θέλει. Όμως η υπομονή είναι αρετή. Πρέπει να περιμένεις για να δεις αποτελέσματα. Θεωρώ ότι ο Τερζής είναι η ιδανικότερη επιλογή, γιατί ξέρει την ομάδα και είναι χρόνια εκεί.

Πάντως νομίζω ότι η αλλαγή του προπονητή έχει να κάνει και με τους στόχους της ομάδας, Υπάρχει όμως μια υπερβολή με την συνεχή αλλαγή προπονητών. Πολλοί ξένοι παίκτες δεν το έχουν ζήσει αυτό και είναι πιο δύσκολο από ότι για τους Έλληνες. Το πλάνο και η φιλοσοφία θέλει ένα διάστημα για να εφαρμοστεί...

Πάντως γιατί να μην γίνει και μόνιμος ο Τερζής, δεν βλέπω κάτι άσχημο. Θα μιλήσει με τις πράξεις του».

Για το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, θεωρώ πως η πλάστιγγα γέρνει στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ φορμαρισμένοι, έχουν βρει τα βήματα τους . Ήταν θέμα τύχης και όχι ανικανότητας η ισοπαλία στη Τρίπολη. Μπορεί να υπάρχει και κάτι ψυχολογικό. Όμως γενικά είναι πολύ καλά η ομάδα. Εγώ νομίζω ότι ήταν θέμα κακίας στιγμής και μερικών λαθών.

Νομίζω ότι για να εξιλεωθεί μια ομάδα περιμένει το επόμενο παιχνίδι κα επειδή είναι πολύ κρίσιμο θα τα δώσουν όλα. Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα λόγω έδρας όμως και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει πολύ. Νομίζω, όμως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.