Σπανός: «Είναι άδικο να λυθεί το συμβόλαιο του Κάργα, αν μειωθεί το μπάτζετ του Άρη δε σημαίνει πως θα έχει χειρότερη ομάδα»

Metrosport Team16 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Δημήτρης Σπανός και μίλησε για το συμβάν με τον Κάργα και την πιθανή λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως το πρωτάθλημα το πήρε η καλύτερη ομάδα, σχολίασε πως όλοι πίστεψαν πως ο Ιωνικός θα έσωζε την κατηγορία στο 2-0 ενώ μίλησε και για τον Αρη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την τιμωρία του Κάργα: «Ο προπονητής παρατηρεί, επισημαίνει και δίνει τα φώτα του αλλά η ομάδα ανήκει σε κάποιον και εκείνος αποφασίζει. Αν θέλουμε να το πούμε παράπτωμα, είναι αγωνιστικό και όταν γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο όλα τα παραπτώματα συγχωρούνται. Ναι έκανε ένα τάκλιν στο κέντρο αλλά δεν έριξε μπουνιά σε κάποιον. Το να λύσει το συμβόλαιό του ο Κάργας με τον ΠΑΟΚ γι’ αυτό το συμβάν, είναι άδικο».

Για το πρωτάθλημα που πήρε η ΑΕΚ: «Το πήρε η καλύτερη ομάδα με μικρή διαφορά από τη δεύτερη. Η ΑΕΚ στο τέλος ήταν πιο φορμαρισμένη. Δημιουργούσε ευκαιρίες, έβαζε γκολ, είχε μια ορμή, μια ένταση στο παιχνίδι της. Έδειξε πως το ήθελε πάρα πολύ».

Για τον υποβιβασμό του Ιωνικού: «Όλοι πίστεψαν πως στο 2-0 του Ιωνικού, θα έμενε στην κατηγορία. Το ποδόσφαιρο όμως κρύβει εκπλήξεις. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί ήμουν καιρό στην ομάδα».

Για τον Άρη: «Αντιλαμβάνομαι πως δεν θα υπάρχουν τόσοι ξένοι, πως θα πέσει το μπάτζετ καθώς είχε εκτοξευτεί. Καταλαβαίνω πως οι άνθρωποι του Αρη κοιτάνε την ομάδα. Οσο για τον Τερζή, νομίζω πως δεν σημαίνει πως είναι Αγγλος ή Αργεντινός ο τεχνικός της ομάδας, δεν σημαίνει πως θα είναι καλύτερος από τον Τερζή. Αν μειωθεί το μπάτζετ δεν σημαίνει πως θα είναι χειρότερη ομάδα από τη φετινή».

Για τον Μύγα: «Εχει όλα τα προσόντα, τακτικά είναι καλός, είναι ένα σύγχρονο δεξί μπακ. Είναι ένα παιδί που στο ποδόσφαιρο έχει αδικηθεί, είναι σοβαρός, επαγγελματίας, ψηλός, γρήγορος. Θα μπορούσε να είχε κάνει 1-2 βήματα παραπάνω στην καριέρα του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.