Σούμποτιτς: «Διοικήσεις και παίκτες πάνε και έρχονται, η σημαία του Άρη παραμένει ψηλά»

Metrosport Team03 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Σούμποτιτς, με τον παλαίμαχο άσσο του Άρη και πρώην προπονητή της ομάδας να μιλάει για τον Νίκο Γκάλη και την αγόρευσή του σε Επίτιμο Διδάκτορα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Αρχικά για τον ίδιο, ανέφερε: «Βρίσκομαι στην Κύπρο αυτή την περίοδο για διακοπές. Αυτή τη στιγμή είναι νωρίς να πω κάτι για το μέλλον, ξεκινήσαμε πολύ καλά στον ΑΠΟΕΛ, στη συνέχεια αποχώρησε ο πρόεδρος λόγω οικονομικών και η ομάδα διαλύθηκε και εγώ βρίσκομαι σε αναζήτηση ομάδας».

Για τη βράβευση του Νίκου Γκάλη σημείωσε: «Είναι μία πολύ καλή κίνηση για τον Νίκο, τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη και σίγουρα αποτελεί μία πολύ μεγάλη τιμή για τον άνθρωπο που έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα».

Ενώ πρόσθεσε: «Ο Νίκος με την παρουσία του όχι μόνο στον Άρη αλλά και στην Εθνική, είχε δείξει ότι είναι νικητής και έχει δώσει πράγματα στα μικρά παιδιά και το μεγαλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας αθλητής είναι να φέρει και άλλους ανθρώπους στο άθλημα, αυτό πέτυχε ο Νικ».

Για τον ίδιο και τον Άρη, σημείωσε: «Οι παράγοντες, οι παίκτες πάνε και έρχονται αλλά η σημαία του Άρη μένει ψηλά και θα είμαι πάντα περήφανος που υπήρξα παίκτης και προπονητής της ομάδας».

Για να υπογραμμίζει: «Αν δεν τιμάς το παρελθόν δεν έχει μέλλον, ο Άρης είναι μία ομάδα που έχει 109 χρόνια ιστορίας και θα έχει άλλα τόσα μπροστά της».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.