Σούλης Παπαδόπουλος: «Δεν εφησυχάζουμε μέχρι και μαθηματικά να επιτευχθεί ο στόχος»

Χρήστος Λιάπης19 Απριλίου 2024

Να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την υπόθεση της παραμονής στη Super League 2 θέλει ο Ηρακλής και για αυτό μόνο νίκη είναι ο στόχος του στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αιολικό που θα γίνει στη Χαλάστρα στις 16.00 (Action 24).

Ο προπονητής του Ηρακλή Σούλης Παπαδόπουλος έκανε έναν απολογισμό για το διάστημα που είναι στην ομάδα, αλλά και για τη συνέχεια επισήμανε: «Είμαστε στην πρώτη θέση των πλέι άουτ μαζί με τον ΠΑΟΚ Β’. Θα μπορούσαμε να έχουμε δύο βαθμούς ακόμη, βάσης της απόδοσης και της εικόνας των παιχνιδιών ώστε να είμαστε πιο κοντά στον στόχο μας. 

Το Πρωτάθλημα έχει ακόμη ένα γύρο. Εχει πολλά παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αρχής γενομένης με το παιχνίδι με τον Αιολικό το οποίο θα πρέπει να πάρουμε και με τη βοήθεια του κόσμου, ώστε να είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας. Αυτό λέω και στους παίκτες μου.

 Κάθε παιχνίδι είναι ένα τελικός. Δεν εφησυχάζουμε μέχρι και μαθηματικά να επιτευχθεί ο στόχος».

Σχετικά με τον Παν. Μονεμβασιώτη επισήμανε: «Είναι σε συνεργασία με τον κ. Ευγενίου και μια από τις προϋποθέσεις για να έρθει, είναι η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Από κει και πέρα όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Και ο Ηρακλής να γυρίσει στο Καυτανζόγλειο έτσι; Αν ο Ηρακλής έπαιζε στη φυσική του έδρα θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. O κόσμος μας δίνει μεγάλη βοήθεια και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Οπου παίζουμε το κάνει Καυτανζόγλειο, αλλά άλλο όπως είπα, είναι η φυσική έδρα του Ηρακλή».

Επιστροφές έχει ο Σούλης Παπαδόπουλος ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Αιολικό. Μπορεί να υπολογίζει στον Κούστα που αποθεραπεύτηκε και στον Εμπο που εξέτισε την ποινή του. Οσον αφορά τον Ισνάλντο αναμένεται να είναι και αυτός απόλυτα έτοιμος, οπότε μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Γκερμούς Γιανίς λόγω καρτών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.