Σωτηρόπουλος: Το γκολ που δεν θα πανηγυρίσει ο Πάουλο

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος27 Αυγούστου 2022

Καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία, με ωραίους αγώνες, με όσο περισσότερα κέρδη για τον καθένα. Από νωρίς το δείγμα δεν μπορεί να αξιολογηθεί ιδιαίτερα, όμως από μια πρώτη εικόνα και κάνοντας την αρχή από το σπουδαίο ματς στο Τορίνο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρόμα, οι γηπεδούχοι προβληματίζουν, οι φιλοξενούμενοι έχουν ενθουσιασμό. Αμφότερες αήττητες με δυσκολίες στην επίθεση, αλλά με διαφορετικά δεδομένα. 

Η Γιουβέντους είναι αρκετά προβληματική, δυσκολεύεται πάρα πολύ να πατήσει περιοχή και να περάσει την μπάλα στον Βλάχοβιτς. Θα έχει πρόβλημα ο Αλέγκρι παίζοντας παράλληλο ποδόσφαιρο αν και έχει κατοχή. 

Η Ρόμα από την άλλη είναι εμφανώς πιο δημιουργική, παίζει με περισσότερο ενθουσιασμό αλλά είναι και άστοχη. Παίρνει αυτό που θέλει πάντως ως τώρα. Μεγάλη επιστροφή και πρόσωπο του αγώνα ο Πάουλο Ντιμπάλα. Είχε δηλώσει πως δεν θα πανηγυρίσει γκολ στο Τορίνο κατά της Γιουβέντους. Στο 3,25 anytime σκόρερ ο Αργεντινός, θα τιμηθεί. Ας το πετύχει κι ας μην πανηγυρίσει το γκολ. Ο Μουρίνιο είχε πανηγυρίσει πάντως με ιδιαίτερο τρόπο στο ίδιο γήπεδο επί ημερών του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… Η Ρόμα πιστεύω είναι ικανή να μη χάσει στο Τορίνο, θα πάρω το σενάριο με τα λίγα γκολ στο παιχνίδι. Στο Χ2&Under κατέληξα.

Η Νάπολι έχει την πιο δύσκολη ως τώρα δοκιμασία της στη Φλωρεντία. Ήταν εντυπωσιακή μέχρι στιγμής και στην πρεμιέρα στη Βερόνα και κόντρα στη Μόντσα στο Ντ. Μαραντόνα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κβίτσα Κβαρατσκέλια. Η Φιορεντίνα κρατάει αήττητο στα 4 ματς που έδωσε (και στο Conference), επέστρεψε από την Ολλανδία με το 0-0 περνώντας την Τβέντε. Δείχνει κάποιες δυσκολίες επιθετικά, όμως και ο Ιταλιάνο προσαρμόζει το πλάνο του. Η άμυνα (στο κέντρο της) της Νάπολι έχει θέματα. Πιθανό το goal goal, κοιτάζω και προς τα δεξιά παράλληλα…

Στην Ισπανία η Ράγιο κάνει και φέτος εξαιρετικό ξεκίνημα. Δύο ματς εκτός έδρας και τα δύο στη Βαρκελώνη, έμεινε αήττητη παίρνοντας ισοπαλία (μπορούσε και να «κλέψει» το ματς) από την Μπαρτσελόνα και κερδίζοντας 2-0 την Εσπανιόλ. Στο πρώτο της φετινό ματς στο Βαγιέκας θα έχει ενθουσιασμό και υποδέχεται τη Μαγιόρκα η οποία πήρε βαθμό στο Μπιλμπάο στην πρεμιέρα, αλλά έχασε 1-2 από την Μπέτις στην έδρα της. Η Ράγιο την «είχε» πέρσι κερδίζοντάς τη δύο φορές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο (3-1 και 1-0 αντίστοιχα), θα κληθεί να παίξει διαφορετικό ρόλο, αλλά έχει τις δυνατότητες να πάρει το ματς.

Στη Μαδρίτη η Χετάφε παρ’ ότι έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις, δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε νίκη. Έχει μείνει στο μηδέν με δύο ήττες από Ατλέτικο Μαδρίτης (0-3 εντός) και Χιρόνα (εκτός έδρας 3-1) και υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ που θα δώσει τρίτο σερί εκτός έδρας ματς. Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά η ομάδα του Έμερι με διπλά στο Θορίγια 0-3 επί της Βαγιαδολίδ και 0-2 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο. Η Χετάφε αναμενόταν καλύτερη, αλλά δεν το έχει δείξει ως τώρα. Η Βιγιαρεάλ δείχνει σταθερά καλά πράγματα στα δύο ματς που έδωσε, δικαίως θεωρείται φαβορί.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΟΜΑ Χ2 & UNDER

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΝΑΠΟΛΙ Χ2 & G/G

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓIΕΚΑΝΟ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1

ΧΕΤΑΦΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.