Σωτηρόπουλος: Ο ενθουσιασμός στο Σαλέρνο και η κούραση της Ρόμα

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος29 Αυγούστου 2021

Δεν είναι από τις πλέον γνωστές ιταλικές ομάδες. Έχει όμως δικό της φανατικό κοινό που περίμενε 23 χρόνια (με δύο χρεοκοπίες στο «μεσοδιάστημα») το σημερινό παιχνίδι επιστροφή στη Serie A. Για τη Σαλερνιτάνα ο σημερινός αγώνας με τη Ρόμα είναι… σημείο αναφοράς.

Θυμίζω πως η ομάδα της Καμπανίας είχε πρόβλημα με τη συμμετοχή της στην Serie A καθώς ανήκει στον Κλαούντιο Λοτίτο της… Λάτσιο, αλλά προσωρινά έστω ξεπεράστηκε. Το παιχνίδι στη Μπολόνια το πάλεψε αν και έχασε 3-2 και σίγουρα με τον ενθουσιασμό του κόσμου θα είναι αλλιώς ο αγώνας με τη Ρόμα. Οι Τζαλορόσι είχαν πολύ καλή εικόνα με τη Φιορεντίνα, έχουν καλή «αύρα» με Μουρίνιο, αλλά θα είναι ο 4ος αγώνας που θα δώσουν σε 10 μέρες! Στο… παραθαλάσσιο Αρέκι θεωρώ πιθανό να δούμε GG&Over αν βγάλει κούραση η Ρόμα.

Παιχνίδι για γκολ είναι και το Σασουόλο-Σαμπντόρια. Παρά τις αλλαγές το DNA των Νεροβέρντι δεν αλλάζει, είναι ομάδα που δέχεται γκολ και κυρίως σκοράρει (σαν μια μικρή… Αταλάντα) και κόντρα στη Σαμπντόρια είναι αήττητη στα τελευταία 4 ματς, αν και ο Κουαλιαρέλα έχει «χτίσει» παράδοση με γκολ εις βάρος της. Βάση το GG&Over, ένα βήμα παραπάνω για την απόδοση στο 1&Οver.

Η Μίλαν χωρίς να εντυπωσιάσει νίκησε στη Γένοβα 1-0 τη Σαμπντόρια, πρώτη φορά μετά από καιρό θα παίξει με 27.000 κόσμο και υποδέχεται την Κάλιαρι, η οποία έχει δεχθεί τις περισσότερες ήττες της ιστορία της στη Serie A από τους «ροσονέρι». Ένα γκολ στα τελευταία 4 χρόνια έχει βάλει η Κάλιαρι στο Μεάτσα, 6-2-0 η πρόσφατη παράδοση, αξίζει το ρίσκο σε 1&NG.

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να έχει κι άλλες απώλειες, το εμπόδιο της Χετάφε δύσκολα ή εύκολα θα το ξεπεράσει ακόμη κι αν έχει απουσίες, αλλά στοιχηματικά δεν βρίσκω κάτι ελκυστικό.

Για όσους ψάχνουν τις ισοπαλίες, αρκετά πιθανή είναι αυτή ανάμεσα σε Κάδιθ και Οσασούνα. Αμφότερες ξεκίνησαν με δύο ισοπαλίες (1-1 με Λεβάντε και Μπέτις η Κάδιθ, 0-0 με Θέλτα και Εσπανιόλ η Οσασούνα), Under δίνει στα 5 από τα τελευταία 7 η μεταξύ τους παράδοση και γενικά έχει πολύ ισοπαλία το παιχνίδι…

Η Ατλέτικο είναι αποτελεσματική, όχι εντυπωσιακή μέχρι στιγμής στις δύο νίκες που πέτυχε με Έλτσε και Θέλτα. Όπως δηλαδή τη γνωρίζαμε από πέρσι. Στο πρώτο πιο δυνατό φετινό της ματς υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ (που φέτος θα έχει και CHL) η οποία όμως ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες χωρίς γκολ κόντρα σε Γρανάδα και Εσπανιόλ. Με πολλά Under (5 στα 6 τελευταία τους) και μόνο ένα γκολ της Βιγιαρεάλ στα τελευταία 5 κόντρα στους Ροχιμπλάνκος, ταιριάζει μια σκέψη στο 1&Under 3,5.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1&OVER

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΡΟΜΑ GG&OVER

ΜΙΛΑΝ – ΚΑΛΙΑΡΙ 1&NG.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.