Σωτηρόπουλος: Μπαρτσελόνα είναι, κάτι θα… σηκώσει

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος17 Απριλίου 2021

Καλό το Σάββατο, κακή η Κυριακή την περασμένη εβδομάδα. Τώρα που είμαστε πιο άμεσοι με το ανανεωμένο Metrobet του Metrosport.gr μένουμε αρχικά στα σημερινά παιχνίδια σε Ιταλία και Ισπανία.

Τελικός είναι και ξεκινάω με το που θα πάει ο τίτλος του Copa del Rey. Ο τελικός γίνεται στο Λα Καρτούχα, ένα γήπεδο που περισσότερο χρησιμοποιείται για στίβο στην Ανδαλουσία και είναι χτισμένο σ’ έναν τρόπον τινά νησί που σχηματίζεται στη Σεβίλλη, στον ποταμό Γουαδαλκιβίρ.

Πολύ περίεργο το αίσθημα για τη Μπιλμπάο να παίξει δεύτερο τελικό ενώ έχασε τον… περσινό με τη Σοσιεδάδ πριν λίγες ημέρες.

Η Μπάρτσα έχει άλλον αέρα μετά τις αλλαγές διοικητικά, φαίνεται και στο γήπεδο αυτό, είναι μέσα στη μάχη του τίτλου στη La Liga (παίζει την Πέμπτη με τη Χετάφε και την Κυριακή στο Θεράμικα με τη Βιγιαρεάλ!) παρά το χαμένο Clasico και είναι ευκαιρία να… σηκώσει κάτι στη σεζόν παίρνοντας έναν τίτλο. Τελικός είναι, σφιχτό ματς αναμένεται, το 2&Under 4,5 είναι στα μέτρα μας.

Στην Ιταλία η Κροτόνε παλεύει όλα τα ματς, αλλά… χάνει και το «θαύμα» δυσκολεύει για τον Κόσμι. Είχε πάρει 0-0 στο Ούντινε στον πρώτο γύρο, έχει καλά αποτελέσματα (1-1-1) με την Ουντινέζε (έρχεται από τρεις σερί ήττες) και θα τα παίξει όλα για όλα.

Βγάζει μάτια ο Νιγηριανός φορ Νουάνκο Σίμι (ξανά υποψήφιος για σκόρερ), η Κροτόνε σκοράρει (αλλά και δέχεται γκολ) και κόντρα σε μια ομάδα χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, κάτι μπορεί να πάρει 1Χ&Over 1,5 (2,37).

Ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα το Σαμπντόρια-Βερόνα στο Λουίτζι Φεράρις, με γκολ εκατέρωθεν και στην παράδοση (1-2 το πρώτο ματς στο Μπεντεγκόντι) η οποία παράδοση όμως είναι αφοπλιστικά υπέρ της ομάδας του Ρανιέρι:

Μια φορά σε 24 ματς κέρδισε η Βερόνα στη Γένοβα και μόνο οι… 50ρηδες οπαδοί της μπορεί να το θυμούνται (1972). Επιστρέφοντας στο σήμερα πάντως είναι υποψήφιο για GG&O (2,25).

Πιο «ζεστά» βλέπω τη Φιορεντίνα των καλών επιστροφών (Ριμπερί, Πούλγκαρ) στο Μαπέι επί της Σασουόλο που δεν «καίγεται» και έχει αρκετά ερωτηματικά (Ρομάνια, Αϊχάν, Μπεράρντι, Καπούτο και Ντεφρέλ).

Καλή παράδοση για τους «Βιόλα» (1-3-3) στην Εμίλια Ρομάνα, κέρδισαν 1-2 πέρσι, φορμαρισμένο έχουν και τον Βλάχοβιτς μπροστά (καλή περίπτωση για anytime) στο Χ2&GG (2,25) καταλήγω.

Τέλος στη Σαρδηνία αναμετρώνται οι πιθανότατα… μελλοθάνατοι Κάλιαρι-Πάρμα, με τους γηπεδούχους και σαν ομάδα να είναι… λιγότερο κακοί από την ομάδα του Ντ’Αβέρσα που έχει και πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Αρκετές ισοπαλίες (0-0 στο πρώτο ματς, 2-2 στο περσινό στη Σαρδηνία) στο παρελθόν, αλλά αν κάποια ομάδα έχει το κάτι παραπάνω από τις δύο είναι η Κάλιαρι.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2&UNDER 4,5

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ2&GG

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.