Σωτηρόπουλος: Γκολ στο Ανοέτα, κίνητρο για τη Μπέτις

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος18 Απριλίου 2021

Κυρίως πιάτο σήμερα, κυρίως στην Ισπανία, με αρκετά ματς και στην Ιταλία στο μενού.

Στην Ισπανία η Έλτσε θα στηριχθεί στην άμυνά της για να πάρει, αν μπορεί, κάτι από την Παμπλόνα κόντρα στην Οσασούνα. Με χαμηλό τέμπο μπορεί να δούμε ένα κλασικό 0-0 ημιχρόνου.

Αντίθετα στην Ανοέτα νομίζω είναι μας, αφενός με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και αγωνιστικά πιο ελκυστικό. Σοσιεδάδ και Σεβίγια θέλουν βαθμούς, θα παίξουν για τη νίκη, παίκτες για να πάρουν επιθετικές προσπάθειες έχουν πολλές και οι τιμές στο GG&Over είναι υψηλές.

Στο Αλαβές-Ουέσκα αξίζει μια ιδέα για anytime σκόρερ στον Ράφα Μιρ, τον 23χρονο φορ των φιλοξενούμενων που στα τελευταία δύο ματς τους έχει πάρει από το χέρι δίνοντας βαθμούς με τέσσερα γκολ. Γιατί όχι και ένα σήμερα…

Η Ατλέτικο δεν έχει δύσκολο έργο υποδεχόμενη την Έιμπαρ, αλλά δύσκολη έχει κάνει η ίδια την κατάσταση για εκείνη. Με την πίεση από Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, τον Σουάρες να θέλει να αποχωρήσει και όχι όλους τους παίκτες απόλυτα έτοιμους, δύσκολα μεν μπορεί να χάσει βαθμούς στο σημείο που βρίσκεται, αλλά δύσκολα (με χαμηλό σκορ) θα τους κερδίσει κι όλας.

Και η παράδοση και η βαθμολογία και οι τελευταίοι αγώνες δίνουν την αίσθηση για ένα καλοπληρωμένο Over ανάμεσα σε Κάδιθ και Θέλτα.

Θα μείνω πιο πολύ στη νίκη της Μπέτις, που έχει ισχυρό κίνητρο στο Βιγιαμαρίν υποδεχόμενη τη Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» δεν «καίγονται», παίζουν όλα τα παιχνίδια τους, εκτός έδρας χάνουν τη δύναμή τους (4 σερί ήττες), αλλά δεν κλείνονται και καταλήγω στο 1&Over 1,5.

Προσπερνώντας το Λεβάντε-Βιγιαρεάλ, φινάλε στην Ισπανία με το Χετάφε-Ρεάλ. Μόνο μια νίκη στον δεύτερο γύρο έχει η Χετάφε, έχασε στην έδρα της από την Κάδιθ 0-1 και την ευκαιρία να είναι πιο… άνετη. Η Ρεάλ μετά από Comeback τίτλου και πρόκριση στα ημιτελικά του CHL, δύσκολα θα σταματήσει στην έδρα της… γειτόνισσας. Δεν ζητάμε πολλά, να το κάνει κρατώντας ανέπαφη την εστία του ο Κουρτουά.

Στην Ιταλία η Μίλαν δεν «επιτρέπεται» να αφήσει βαθμούς κόντρα στη Τζένοα. Δεν είναι σταθερή, δέχεται γκολ σ’ όλα τα τελευταία της ματς, η Τζένοα της πήρε διπλό πέρσι στο Μιλάνο (και 2-2 στον πρώτο γύρο), ο Πιόλι δεν έχει τον Ίμπρα σήμερα… Μια νίκη με χαμηλό σκορ ίσως στο πλάνο (κάτι σε 1&Under 4,5).

Ντερμπάρα στο Μπέργκαμο, Αταλάντα-Γιουβέντους, ζευγάρι που θα δούμε στις 19/5 στον τελικό του Copa Italia. Εξαιρετική οι Μπεργκαμάσκι μεν, αλλά η Γιουβέντους έχει πάντα τη δική της δυναμική στην Ιταλία και έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στην Αταλάντα. Εκτιμώ πως θα δούμε και καλό ματς και πολλά γκολ, αλλά και μια τάση στο Χ2 λόγω απόδοσης.

Στη μάχη των αδελφών Ιντζάγκι, η Λάτσιο θέλει να «καθαρίσει» όσο ευκολότερα και γρηγορότερα το ματς με την Μπενεβέντο γιατί έρχεται… διαβολοβομάδα για εκείνη (Νάπολι εκτός, Μίλαν εντός). Μόνη αξία στο να κερδίζει από το ημίχρονο η Λάτσιο που εντός έδρας τρέχει πολύ καλό σερί (1/1).

Το αδιάφορο, βαθμολογικά, Μπολόνια-Σπέτσια, προδιαθέτει για ματς με γκολ, ανοικτό και χωρίς σκοπιμότητα από δύο ομάδες που ούτως ή άλλως σκοράρουν και δέχονται (GG&Over), ενώ προτιμώ να αφήσω εντελώς το Τορίνο-Ρόμα.

Κλείνοντας στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», οι τιμές για τη Νάπολι είναι πολύ υψηλές. Και φόρμα καλή έχει η Νάπολι και προβλήματα (εκτός του Λοσάνο) δεν αντιμετωπίζει ο Γκατούζο και στόχο το CHL έχει. Πρωταθλήτρια η Ίντερ, κανείς δεν το αμφισβητεί. Αλλά αν δεν κερδίσει στη Νάπολη, δεν θα γίνει και… πραξικόπημα. Η περσινή της άλλωστε ήταν η μόλις 2η νίκη στα τελευταία 19 ματς στην έδρα των Παρτενοπέι (1Χ&GG).

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΣΕΒΙΛΛΗ GG&OVER

ΜΠΕΤΙΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1&OVER 1,5

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΕΑΛ Μ. 2&NG

ΝΑΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ 1Χ&GG

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.