Σωτηρόπουλος: Γκολ-γκολ με ενδιαφέρον και… Σεβίλλη!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος28 Αυγούστου 2021

Η Serie A στην πρεμιέρα μέτρησε 36 γκολ. Σημειώθηκαν τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλο μεγάλο Πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ανεβαίνει διαρκώς και αντίστοιχη εικόνα αναμένουμε και στην πορεία. Στη La Liga από την άλλη σημειώθηκαν τα λιγότερα (16), αλλά αυτή την αγωνιστική έχει κάποια παιχνίδια που ίσως μας δώσουν γκολ.

Στην Ιταλία αναμενόμενα χαμηλές είναι οι αποδόσεις στα γκολ του Αταλάντα-Μπολόνια, με σωστό φαβορί τους Μπεργκαμάσκι, τον Ίλιτσιτς να έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ του κατά της Μπολόνια και τον Αρναούτοβιτς να ξεκινά με γκολ. Πολύ πιθανό GG&Over, χωράει 1&Over 3,5 στο παιχνίδι.

Η Λάτσιο αντίστοιχα μπορεί να πετύχει μια από τις περσινές νίκες (με Over 2-1 εντός-εκτός) με τη Σπέτσια, το παιχνίδι της οποίας μπορεί να «βοηθήσει» την ομάδα του Σάρι.

Θα μείνω λίγο παραπάνω στη Φιορεντίνα (θα της λείψει ο Ντραγκόφσκι στην εστία) που θα παίξει σε εορταστικό κλίμα για τα 95 της χρόνια, που είναι αήττητη σε 10 εντός από την Τορίνο, έχει καλή τριάδα μπροστά Καγιεχόν-Βλάχοβιτς-Γκονζάλες κόντρα στην Τορίνο που πάλεψε με την Αταλάντα και που ο Μπελότι ψάχνει το 100ο γκολ, κρατώντας 1Χ&GG.

Στην Ισπανία είναι αρκετά ισορροπημένο το Θέλτα-Αθλέτικ Μπιλμπάο, με Under και λίγα γκολ στην παράδοση, αλλά και η μέχρι στιγμής εικόνα και των δύο δεν δείχνει κάτι πολύ διαφορετικό.

Η Έλτσε μπορεί να ήταν αξιοπρεπής κόντρα στην Ατλέτικο, αλλά η Σεβίλλη με τον Λαμέλα να έχει 3 από τα 4 γκολ της, με επιστροφή Οκάμπος-Ράκιτιτς, πολύ ανώτερη και με πολλές επιλογές, έχοντας μετρήσει 4 νίκες στα τελευταία 5 μεταξύ τους ματς, θεωρώ θα περάσει νικηφόρα από το Μαρτίνες Βαλέρο.

Αρκετά πιθανό να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές στο Ρεάλ Σοσιεδάδ-Λεβάντε. Οι γηπεδούχοι έχουν να διαχειριστούν κάποιες απουσίες και ερωτηματικά, στους φιλοξενούμενους απουσιάζει ο βασικός γκολκίπερ, στα 5 από τα τελευταία μεταξύ τους 6 παιχνίδια είχαμε GG και η Λεβάντε ειδικά έδειξε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης πολλά θετικά στοιχεία.

Αντίστοιχα και στο Βιγιαμαρίν είναι ελκυστικό το GG ανάμεσα στη Μπέτις των δύο ισοπαλιών (1-1) με Κάδιθ και Μαγιόρκα, με Γουίλιαν Χοσέ στην επίθεση και τη Ρεάλ που σκόραρε 4 στην Αλαβές, 3 στη Λεβάντε, δέχθηκε και από τις δύο γκολ και στα δύο από τα τελευταία τρία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε GG.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΕΛΤΣΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΤΟΡΙΝΟ 1Χ&GG

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΛΕΒΑΝΤΕ GG

ΜΠΕΤΙΣ – ΡΕΑΛ Μ. GG.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.