Σωτηρόπουλος: Χέρι-χέρι και… βλέπουμε - «Κλειδώνει» εισιτήριο η Αταλάντα

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος15 Μαΐου 2021

Προτελευταία αγωνιστική με καλό ξεκαθάρισμα σε Ιταλία και Ισπανία για τίτλο, εισιτήρια CHL και υποβιβασμό σε μεγάλο βαθμό!

Στα ιταλικά του Σαββάτου ξεχωρίζω την ισοπαλία στο Σπέτσια-Τορίνο. Αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στον πρώτο γύρο, κοντά είναι ούτως ή άλλως αγωνιστικά και ισόβαθμες βαθμολογικά. Με ένα βαθμό η καθεμία θα φτάσει 36, δεν θα σωθούν μαθηματικά (λογικά θα κερδίσει η Μπενεβέντο την Κροτόνε) αλλά θα κάνουν ένα βήμα πιο κοντά και οι δύο.

Η Αταλάντα με νίκη εξασφαλίζει εισιτήριο CHL (όπως και η Μίλαν με την Κάλιαρι αύριο) στην έδρα της άνετης Τζένοα και δεν θα χάσει την ευκαιρία να το κάνει με γκολ.

Το Derby d'Italia Γιουβέντους-Ίντερ έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, η Γιουβέντους έχει 5-2-0 από το 2012 που κέρδισε για τελευταία φορά στο Τορίνο η Ίντερ, θα κάνει την προσπάθειά της κερδίζοντας και ελπίζοντας σε γκέλα κυρίως της Νάπολι στη Φλωρεντία.

Το ντέρμπι της Ρώμης, επίσης έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. Για τη Ρόμα που κινδυνεύει από τη Σασουόλο να μείνει εκτός Ευρώπης. Η Λάτσιο δεν θα πει… όχι σε κάτι τέτοιο (τελευταία αγωνιστική παίζει με τη Σασουόλο!) και είναι πιθανό, εκτός από το γόητρο του νικηφόρου ντέρμπι να παλέψει για να βάλει το λιθαράκι της να αφήσει εκτός τη μισητή της αντίπαλο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΣΠΕΤΣΙΑ-ΤΟΡΙΝΟ Χ

ΤΖΕΝΟΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2&OVER

ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ Χ2&GG

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.