Σόουζα: «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, αποφασισμένοι για νίκη με Ξάνθη»

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2020

Την Ξάνθη θα υποδεχθεί ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ούγκο Σόουζα υποστήριξε ότι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να εστιάσουν σε αυτό απέναντι στην ακριτική ομάδα.

Επιπλέον, τόνισε ότι οι συμπαίκτες του και ο ίδιος είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν το τρίποντο.

Οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν τα καταφέραμε, χάσαμε και πρέπει να το ξεχάσουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με την Ξάνθη, είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό και ξέρουμε όλοι μέσα στα αποδυτήρια ότι πρέπει να το κερδίσουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά ανεξάρτητα εάν παίζουμε για τέταρτη φορά κόντρα στην ίδια ομάδα. Δεν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα αλλά μόνο το αυριανό. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε και να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Είναι καλό που βρίσκονται πολλές ομάδες ψηλά στη βαθμολογία. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Εμείς σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Σε κάθε ματς έχουμε στόχο τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.