Σοκ στο 90΄ για τον Μακεδονικό

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Μαΐου 2022

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Μακεδονικός στα μπαράζ ανόδου για τη Σούπερ Λιγκ 2, καθώς ηττήθηκε με 0-1 από την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Ευκαρπίας. 

Οι Πατρινοί έφυγαν με το σημαντικό διπλό χάρη στο τέρμα του Κυβελίδη στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Παρά την ήττα το συγκρότημα του Γιώργου Αμανατίδη θα συνεχίσει την μεγάλη προσπάθεια ώστε να πάρει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της ανόδου στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας. 

Επόμενη αγωνιστική για τους «πράσινους» την Τετάρτη (18/05, 17:00) με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Τσιαμπάζης, Χατζηκωνσταντίνου, Δοξάκης (70′ Καράμπελας), Ουζούνογλου (78′ Κούφας), Γαρύφαλλος, Λάλκοβιτς (87′ Τσουκάνης), Μπρατσιάνι, Τοπούζης (78′ Ζαννάκης)

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης, Σμίλτος, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (60′ Γερούσης), Χαντι, Κέρι (90′ Γούλας), Καρακλάγιτς (86′ Κυβελίδης), Αλεξόπουλος

*Πριν τη σέντρα του αγώνα, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Μακεδονίας, Παναγιώτης Γιουρούκαλης, απένειμε το τρόπαιο του πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής στον Μακεδονικό.




Σύσσωμη η οικογένεια του Μακεδονικού ευχαρίστησε τον κόσμο για τον βροντερό παρών που έδωσε στην αναμέτρηση με τους Πατρινούς.

Η πανδημία του κορωνοϊού μας χώρισε το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας τις κερκίδες κενές και «βουβές». 

Σήμερα αποδείξατε ποιός είναι ο κόσμος του Μακεδονικού και πόσο όμορφη, ποδοσφαιρική και έντονη μπορεί να είναι η έδρα μας με εσάς στο πλευρό μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες, κρίσιμες αναμετρήσεις!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.