ΣΟΚ στην Ιταλία: Άγρια δολοφονία Νιγηριανού στη μέση του δρόμου-Τραβούσαν βίντεο οι περαστικοί

Metrosport Team31 Ιουλίου 2022

Συγκλονισμένη είναι η Ιταλία από την άγρια δολοφονία ενός Νιγηριανού από έναν Ιταλό στη μέση του δρόμου μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών στην πόλη Τσιβιτανόβα Μάρκε στην κεντρική Ιταλία.

Αδιανόητο είναι το γεγονός ότι κανείς δεν προσπάθησε να βοηθήσει το θύμα ενώ οι περισσότεροι εξ΄ αυτών τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως φαίνεται σε αυτά, ο 32χρονος Φιλίπο Φερλάτσο στραγγάλισε τον 39χρονο Αλίκα Ογκορκούκβου.

Το έγκλημα

Ο άτυχος άνδρας ήταν πλανόδιος πωλητής και έμεινε ανάπηρος μετά από αυτοκινητικό ατύχημα. Ζήτησε βοήθεια από τον Φερλάτσο ο οποίος αντέδρασε χτυπώντας τον με την πατερίτσα.

Στη συνέχεια έριξε τον επαίτη στο έδαφος και τον στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια.

Το στυγερό έγκλημα διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών. Όμως κανείς δεν προσπάθησε να βοηθήσει τον άτυχο Νιγηριανό ενώ πολλοί κατέγραφαν τη δολοφονία με τα κινητά τους.

Λίγα λεπτά μετά, όλα είχαν τελειώσει και ο Ογκορκούκβου κείτονταν νεκρός στο πεζοδρόμιο.

Στην αρχή, ο Φερλάτσο υποστήριξε ότι ο Νιγηριανός παρενόχλησε την αρραβωνιαστικιά το. Όμως η πορεία της ανάκρισης έδειξε πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, από την άκρα δεξιά των Αδελφών της Ιταλίας μέχρι την Ιταλική Αριστερά, καταδίκασαν το βάρβαρο έγκλημα που προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη.

Περίπου εκατό Νιγηριανοί που ζουν στην ευρύτερη περιοχή της Τσιβιτανόβα Μάρκε συγκεντρώθηκαν λίγο μετά στο σημείο της δολοφονίας με πικρία και αγανάκτηση για το ότι κανένας αυτόπτης μάρτυρας δεν προσπάθησε να βοηθήσει τον άτυχο άντρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.