Σοκ με Νίκο Σουλτς: Κατηγορείται πως κλώτσησε την έγκυο πρώην του στο στομάχι για να αποβάλει

Στέφανος Αβραμίδης07 Αυγούστου 2022

Σάλος έχει προκύψει στη Γερμανία από δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο αμυντικός της Ντόρτμουντ, Νίκο Σουλτς, χτύπησε την πρώην σύντροφό του ώστε να αποβάλει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο αριστερός μπακ της Ντόρτμουντ της είχε επιτεθεί με κλωτσιές στο στομάχι το 2020, όταν κυοφορούσε την κόρη τους. Μάλιστα είχαν διαρρεύσει και φωτογραφίες με την χτυπημένη σύντροφο του Γερμανού μπακ και τον ίδιο τον παίκτη να της ζητάει συγγνώμη μέσω μηνυμάτων.

Η πρώην σύντροφος του Σουλτς τον κατήγγειλε στην αστυνομία του Ντόρτμουντ για ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα οι αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι του.

Η αντίδραση της Ντόρτμουντ

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ τηρεί μέχρι τώρα στάση αναμονής. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής ανέφερε ότι ενημερώθηκε για τους «εξαιρετικά σοβαρούς και σοκαριστικούς» ισχυρισμούς μόνο μέσω δημοσιεύσεων των μέσων ενημέρωσης. Προς το παρόν, ο σύλλογος δεν έχει λάβει ακόμη πειθαρχικά μέτρα εναντίον του παίκτη, καθώς η κατάσταση ήταν «εξαιρετικά ασαφής». Ωστόσο ο Σουλτς εθεάθη να φεύγει από την προπόνηση της Ντόρτμουντ νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. «Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να το πράξουμε ανά πάσα στιγμή που αντικειμενικά γνωρίζουμε περισσότερα», ανέφερε η τοποθέτηση των Βεστφαλών.

Τι λέει ο Σουλτς

Ο Σουλτς αρνείται τους ισχυρισμούς, λέγοντας στη Ντόρτμουντ «ότι θα υπερασπιστεί τον εαυτό του έναντι αυτών των ισχυρισμών με τη βοήθεια δικηγόρου και ότι επίσης θα αποδείξει την αθωότητά του».

Ο Γερμανός μπακ έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τη Λεβερκούζεν όπου η Ντόρτμουντ νίκησε με 1-0 για την 1η αγωνιστική της Bundesliga.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.