Σμετ: «Στην Γάνδη μιλάνε για δύο μεγάλες μάχες με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team03 Μαρτίου 2022

Ο δημοσιογράφος Στέφαν Σμετ, που παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Κλαμπ Μπριζ με την Γάνδη και την άνετη επικράτηση της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95.5.

«Η Μπριζ ήταν θεωρητικά φαβορί αλλά και στον πρώτο ημιτελικό που κέρδισε η Γάνδη ήταν πολύ καλή και αποδείχθηκε στο δεύτερο ματς που κέρδισε με 0-3. Έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και τώρα έχει μπροστά της μεγάλα παιχνίδια. Με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μετά για το πρωτάθλημα που είναι στη μάχη με την Άντερλεχτ και την Αντβέρπ για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Απόλυτα ήταν το καλύτερο παιχνίδι της. Είναι εντυπωσιακό ότι κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, ενώ είχε και αποτελεσματικότητα που ήταν το ζητούμενο το τελευταίο διάστημα, πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Ο Οφόε είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά τους τραυματισμούς του, όπως και ο σέντερ φορ, ο Ντε Πόιτ. Αυτοί οι δύο ξεχωρίζουν, αλλά η Γάνδη είναι ομάδα συνόλου.

Δεν είπε κάτι καινούργιο για τον ΠΑΟΚ, αυτό που είχε πει ότι είναι δυνατός αντίπαλος και τον σέβεται. Αυτό που λένε οι άνθρωποι της Γάνδης είναι ότι θα γίνουν δύο πολύ μεγάλες μάχες και θεωρούν ότι υπάρχουν πιθανότητες για την πρόκριση.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.