SL2: Ξεχωρίζει το Ξάνθη-ΠΑΟΚ Β από το σημερινό πρόγραμμα

Metrosport Team20 Μαρτίου 2022

Το σημερινό πρόγραμμα (20/3) της Super League 2 περιλαμβάνει 12 αναμετρήσεις, ο αγώνας της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ Β' ξεχωρίζει από το Βόρειο Όμιλο, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο για τους τρεις βαθμούς. Επίσης, το παιχνίδι Καλαμάτα-Χανιά συγκεντρώνει τα βλέμματα στο Νότιο Όμιλο.

Οι Θρακιώτες θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των έξι αγώνων, χωρίς να γευτούν τη χαρά της νίκης, αρχής γενομένης από το σημερινό αγώνα με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, η οποία από πλευράς της θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε με τα Τρίκαλα, πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, με στόχο να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Βόρειου Ομίλου ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, ο Απόλλων Πόντου τον Απόλλων Λάρισας, η Καβάλα τη Νίκη Βόλου, ο Θεσπρωτός τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Πιερικός τα Τρίκαλα και ο Αλμωπός Αριδαίας θα πραγματοποιήσει το ρεπό του.

Στο Νότιο Όμιλο τώρα, η Καλαμάτα, μετά τη νίκη επί του Διαγόρα Ρόδου, θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες με τα Χανιά, με τους Κρητικούς να βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από την ομάδα του Αριάν Μπελά και ευελπιστούν να μειώσουν τη μεταξύ τους διαφορά.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις είναι: Λεβαδειακός – Ηρόδοτος, Καραϊσκάκης – Αστέρας Βλαχιώτη, Κηφισιά – ΟΦ Ιεράπετρας, Επισκοπή – Καλλιθέα, Ρόδος – Αιγάλεω και ο Εργοτέλης ρεπό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Βόρειου Ομίλου:

17:00 Ξάνθη – ΠΑΟΚ Β' ( ERTSPORTS )

14:45 Καβάλα – Νίκη Βόλου

14:45 Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Βόλου

14:45 Πιερικός – Τρίκαλα

14:45 Απόλλων Πόντου – Απόλλων Λάρισας

14:45 Ηρακλής - Πανσερραϊκός

Ρεπό: Αλμωπός Αριδαίας

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Νότιου Ομίλου:

14:45 Καλαμάτα – Χανιά ( ERTSPORTS )

14:45 Λεβαδειακός – Ηρόδοτος

14:45 Καραϊσκάκης – Αστέρας Βλαχιώτη

14:45 Κηφισιά – ΟΦ Ιεράπετρας

14:45 Επισκοπή – Καλλιθέα

14:45 Ρόδος – Αιγάλεω

Ρεπό: Εργοτέλης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.