SL1: Ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο, επικίνδυνη έξοδος για την ΑΕΚ

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2022

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League 1 συνεχίζεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. Το ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λεωφόρο είναι εκείνο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ η ΑΕΚ ταξιδεύει στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης και ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό σε ένα κατάμεστο Απόστολος Νικολαΐδης, μετρώντας το απόλυτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έχοντας 10 νίκες σε ισάριθμές αγωνιστικές. Από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι" αποχαιρέτησαν μεσοβδόμαδα και επίσημα την Ευρώπη και επικεντρώνονται πλέον μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, με τον Μίτσελ να επιθυμεί από σήμερα το βράδυ να ροκανίζει τη διαφορά με τους "πράσινους".

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ,μετά τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχει μπροστά της μια δύσκολη έξοδος, στην έδρα του Αστέρας Τρίπολης, η οποία πάντα δυσκολεύει την Ένωση και παραδοσιακά οι μεγάλες ομάδες περνούν δύσκολα απογεύματα και βράδια στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Βέβαια, το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας ανοίγει ο αγώνας στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Ιωνικό, ενώ η ομάδα του Γίασμινικο Βέλιτς να πετύχει τη δέυτερη συνεχόμενη νίκης της στο φετινό πρωτάθλημα, ύστερα από τη νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (6/11):

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 16:00 (Cosmotesport 1)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 19:30 (Cosmotesport 1)

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 20:30 (Novasports Prime)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.