SL: Ντέρμπι εξάδας στην «αυλαία» της… κουτσουρεμένης αγωνιστικής

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2022

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη χώρα με την Όμικρον, η αναβολή δύο ή τριών αγώνων –αναμένεται η ανακοίνωση για το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ- είναι η μικρότερη δυνατή απώλεια για τη Superleague που συνεχίζεται με τα ματς της 17ης αγωνιστικής. Η εκκίνηση της θα γίνει με ένα πολύ σημαντικό και ενδιαφέρον παιχνίδι αφού ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντέρμπι της εξάδας.

Είναι η κόντρα δύο ομάδων που φιλοδοξούν να βρεθούν στα πλέι οφ και με την ως τώρα εικόνα τους φαίνεται να το δικαιούνται. Ο ΟΦΗ ηττήθηκε στην Τρίπολη έπειτα από ένα αήττητο 10 αγώνων εκτός έδρας, μένοντας μάλιστα χωρίς γκολ μετά από έξι παιχνίδια. Ο ΠΑΣ μπήκε με νίκη στο 2022 αλλά θα παρουσιαστεί με αποστολή 17 ποδοσφαιριστών και ενός μόλις τερματοφύλακα.

Οι δύο ομάδες ήλθαν ισόπαλες στον πρώτο γύρο στα Γιάννενα, αφού τα τέσσερα προηγούμενα μεταξύ τους κρίθηκαν όλα υπέρ του γηπεδούχου. Στην ιστορία τους άλλωστε τα «διπλά» είναι πολύ λίγα, αφού κάθε ομάδα έχει από δύο, ενώ ο ΠΑΣ έχει και μια νίκη χωρίς αγώνα. Ο ΟΦΗ έχει κερδίσει τα τρία τελευταία. Τα δύο περσινά με 2-1, με αυτό μάλιστα των Playouts να σταματά ένα σερί 12 αγώνων πρωταθλήματος χωρίς νίκη για τον ΟΦΗ. Αλλά και το 1-0 τον Απρίλιο του 2019 ήταν καθοριστικό, αφού ο ΟΦΗ πλησίασε και τελικά ξεπέρασε τον ΠΑΣ για να επικρατήσει στη μάχη της παραμονής.

Το πρόγραμμα

Άρης-Ατρόμητος ΑΝΒ.

Παναιτωλικός-Λαμία ΑΝΒ.

Σάββατο 08 Ιανουαρίου, 2022

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Cosmote Sport 2)

Κυριακή 09 Ιανουαρίου, 2022

Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης (15:00, Cosmote Sport 3)

Βόλος-Παναθηναϊκός (17:15, Cosmote Sport 2)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30, Cosmote Sport 1)

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (19:30, NS PRIME)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.