Σκότωσε τη σύντροφό του κατηγορώντας την ότι τον κόλλησε κορωνοϊό

Metrosport Team08 Απριλίου 2020

Άδικα χάθηκε μια 27χρονη φοιτήτρια ιατρικής στην Ιταλία καθώς ο σύντροφος της πίστευε ότι τον κόλλησε κορωνοϊό και τη δολοφόνησε. 

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα, η Lorena Quaranta ήταν φοιτήτρια ιατρικής και είχε αποφασίσει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του ιού συνεισφέροντας στη γειτονική χώρα με τις γνώσεις της. 

Η φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή από τους αστυνομικούς στο σπίτι της, αφού ο φίλος της, Antonio De Pace, νοσοκόμος 28 ετών, κάλεσε τις Αρχές και ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε.

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος, μάλιστα, προσπάθησε, αφού την σκότωσε, να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του, αλλά οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι συγκατοικούσε στη Μεσίνα της Σικελίας. Λίγες μέρες πριν πεθάνει, εξέφρασε τις ανησυχίες της για τους γιατρούς που πέθαναν στην επιδημία, ανεβάζοντας στα social media της μια ανάρτηση που εξηγούσε ότι οι θάνατοι των γιατρών προήλθαν από την έλλειψη εξοπλισμού για την προστασία τους.

«Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να δείξουμε σεβασμό και αγάπη για τη ζωή. Δείξτε σεβασμό στον εαυτό σας, στις οικογένειές σας και στη χώρα. Θα πρέπει να σκέφτεστε και να θυμάστε αυτούς που αφιερώνουν τη ζωή τους καθημερινά για να σας προστατέψουν, με δικό τους ρίσκο. Ας είμαστε ενωμένοι και ας μείνουμε σπίτι. Ας αποτρέψουμε ο επόμενος που θα αρρωστήσει να είμαστε εμείς ή ο κάποιος που αγαπάμε». 

Τα μέτρα απαγόρευσης και ο περιορισμός στο σπίτι έχουν δημιουργήσει φόβους για αύξηση των κρουσμάτων ενδοοικογενειακής βίας και για αυτό η πρόεδρος της επιτροπής Γυναικοκτονιών της γερουσίας Βαλέρια Βαλέντε κατήγγειλε «την πολλοστή γυναικοκτονία που εκτυλίσσεται σε ένα σπίτι, όπου η κρίση του κορωνοϊού μας επιβάλλει να μείνουμε. Ζητήστε την απομάκρυνση εκείνων που μπορούν να σας κάνουν κακό ή… απομακρυνθείτε οι ίδιες, μαζί με τα παιδιά σας». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.