Σκορδά-Λιάγκας: Ξέσπασε.. καβγάς στο πρωινό λόγω Βανδής-Μπισμπίκη

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2021

Ένας απίστευτος καβγάς ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα του «Πρωινού» ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα, με αφορμή να στέκεται ένα δημοσίευμα που ανέφερε πως Βανδή και Μπισμπίκης... τσακώθηκαν.

«Χωρίζει η Βανδή με τον Μπισμπίκη; Ακόμα δεν τα έφτιαξαν και χωρίζουν; Βόμβα;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Μπάκας απάντησε: «Σύμφωνα με πληροφορίες μιλάμε για τον πρώτο τους καβγά».

Τότε ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά είπε: «Ποιες είναι οι πληροφορίες; Όχι όχι τώρα! Ποιος το λέει; Έδωσαν συνέντευξη;»!

 Και ο Λιάγκας σε έντονο ύφος της είπε: «Θα δίνανε συνέντευξη ότι έχουμε τσακωθεί ρε Φαίη;»!

Ο Γρηγόρης Μπάκας πρόσθεσε: «Τους είδαν περαστικοί στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που πήγαν να πιουν τον καφέ τους. Το ρεπορτάζ μεταδίδω»!

 Τότε σε έξαλλη κατάσταση η παρουσιάστρια είπε: «Μπορείς να μου πεις από ποιο περιοδικό, ποια εφημερίδα ή ποιο site το ξεκίνησε όλο αυτό; Εσύ έχεις πληροφορίες γι’ αυτό;»!

 Με τον δημοσιογράφο να λέει: «Εγώ δεν έχω ρεπορτάζ, έχω πληροφορίες. Πληροφορίες ότι δημιουργήθηκε μία ένταση»!

Και ο παρουσιαστής είπε: «Έτσι όπως το πας θα τον ραπίσεις στο τέλος» και λίγο αργότερα συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας: «Πολύ έξυπνα η Βανδή, θέλει να τονίσει τη βασική της ιδιότητα, ως μαμά, και έκανε μία παπαρατσική φωτογράφιση… Στημένες είναι όλες αυτές».

 Ε, τότε ποιος είδε την Φαίη Σκορδά και δεν την φοβήθηκε!

Η παρουσιάστρια είπε: «Δεν είναι στημένες! Κάτσε ρε παιδί μου, είναι δυνατόν να το λες αυτό τώρα; Σε πληροφορώ ότι εγώ πολλές φορές έχω υπάρξει χωρίς να είναι στημένο»! Ο παρουσιαστής έκανε μορφασμούς και η Φαίη συνέχισε: «Αν θες να το πάμε σωστά, να δούμε προηγούμενα εξώφυλλα περιοδικών τα προηγούμενα χρόνια, που δεν υπήρχε Μπισμπίκης, πόσες φορές ήταν η Βανδή με την κόρη της; Άρα; Δεν χρειάζεται να τονιστεί η βασική της ιδιότητα. Όλα τα χρόνια αυτό βλέπουμε».

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα του καβγά:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.