Σκόραρε και... ανακοινώνεται ο Καμάτσο, που «τρέλανε» τον κόσμο του Άρη

Γιώργος Στράντζαλης12 Ιουλίου 2022

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων μεταξύ του Αρη με τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Ραφαέλ Καμάτσο κι έτσι ο Πορτογάλος επιθετικός μπήκε στο πλάνο του Χερμάν Μπούργος για το παιχνίδι. 

Υπό διαφορετικές συνθήκες, προφανώς δεν θα αγωνιζόταν! Κι αυτό που συνέβη με τον 22χρονο winger ήταν εντυπωσιακό υπό την έννοια ότι ξεκαθάρισε η υπόθεσή του λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, αυτομάτως δόθηκε η δυνατότητα στον προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει κι αυτός αποζημίωσε τους φίλους της ομάδας με τις ενέργειές του. 

Από το γκολ που σημείωσε και με το οποίο ο Αρης απέκτησε το προβάδισμα, κυρίως όμως την τρομερή ενέργεια που έβγαλε στα τελειώματα του αγώνα ξεκινώντας από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, «κουβαλώντας» τρεις παίκτες του αντιπάλου στην πλάτη του αλλά και κάνοντας μια τρομερή ντρίμπλα στον Αβιλα για να έρθει η απόκρουση του Τζολάκη η οποία δεν του έδωσε τη δυνατότητα να πανηγυρίσει και δεύτερο τέρμα.

Η ανακοίνωση της επισημοποίησης του δανεισμού του νεαρού Πορτογάλου αναμενόταν αργά χθες το βράδυ από την ΠΑΕ Αρης καθώς τακτοποιήθηκε το σύνολο της γραφειοκρατικής διαδικασίας συμπεριλαμβανομένης και της ρήτρας αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη για την οποία όμως δεν υπάρχει σαφή εικόνα. Κατά τους Πορτογάλους ανέρχεται στο ποσό των 3.000.000 ευρώ αλλά πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι δεν είναι τόσο υψηλή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.