Στήλες Σκοράκιας

«Σκοράκιας» : Τόνει τον λένε και κλαίνε…

Metrosport Team05 Απριλίου 2023

Εδώ είμαστε κι εμείς. Επιστροφή του σκοράκια σε μεσοβδόμαδο κουπόνι, καθώς το πρόγραμμα είναι πλούσιο και δείχνει να χει επιλογές.

Τα κανόνια μας αρχίζουν να ζεσταίνονται ανά την Ευρώπη και ξεχωρίσαμε μια τριπλέτα για τους λάτρεις του είδους.

Η πρώτη μας στάση θα γίνει στην Λειψία. Προημιτελικά έχουμε στο κύπελλο Γερμανίας και η Λειψία με την Ντόρτμουντ θα ψάξουν πρόκριση βάλσαμο για να επουλώσουν τις πληγές τους , από τους …φλόκους του Σαββατοκύριακου. Ζευγάρι που υπόσχεται γκολ είναι αυτό όπως κι αν το πιάσουμε. Η Ντόρτμουντ έχει σημαντική απουσία πίσω με τον Στολκεμπέργκ και περιμένω να βρει χώρους ο Αντρέ Σιλβα , που θα είναι το ένα μας καμάρι. Το anytime στο 2.70, μας φτάνει και μας περισσεύει.

Κύπελλο έχουμε και στην Ολλανδία. Άλλη ματσάρα στο Ρότερτνταμ κι αυτή! Το κλάσικο της Ολλανδίας λοιπόν με φόντο μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Το πρόσφατο παιχνίδι τους για το πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες είχε λήξει με 2-3 στο Άμστερνταμ. Οι δύο ομάδες παίζουν φουλ επίθεση και περιμένουμε ακόμα ένα ρεσιτάλ από γκολ. Ο παίχτης που θα μας απασχολήσει είναι ο Ντούσαν Τάντιτς. Έχει καλή παράδοση σ αυτά τα ματς , ενώ εκτελεί και τα πέναλτι. Το κρατάμε στο 3.30!

Πάμε γερά να κλείσουμε την τριπλέτα μας ,με το παιχνίδι της Μάντσεστερ απέναντι στην Μπρέντφορντ. Η Μάντσεστερ θα ψάξει την νίκη ,μετά το στραπάτσο στον Αγγλικό Βορρά με την Νιουκάσλ. Μόνο εύκολο δεν θα είναι το ματς απέναντι στην μαχητική και ιδιαίτερα ποιοτική μεσοεπιθετικά Μπρέντφορντ. Εκεί παίζει ένα από τα …πανευρωπαικά πουλέν μας. Τόνει τον λένε και κλαίνε! Το σενάριο να το παστελώσει και σήμερα προσφέρεται στο τίμιο 2.50…

ΥΓ. Περισσότερα με σκόρερς, παστελωτές και απανταχού καψόυρες ανά την Ευρώπη ξανά φιλαράκια μου στη στήλη του Σαββάτου!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.