Στήλες Σκοράκιας

«Σκοράκιας» : Με την αύρα του Κολομουανί…

Metrosport Team15 Απριλίου 2023

Ξέρω , οι περισσότεροι είστε επαρχία να γιορτάσετε το Πάσχα, αλλά επίσης γνωρίζω ότι τα πασχαλινά δελτιάκια θα χουν την τιμητική τους.

Συνεπής και ο σκοράκιας λοιπόν με μια τριπλέτα φωτιά, έχοντας στόχο να βγάλουμε τα Πασχαλινά έξοδα. Πάμε αμέσως στο ζουμί και στα τρία καμάρια μας.

Πρώτον και καλύτερο κρατάω τον Κολο Μουανί της Άιντραχτ. Το παλικαράκι αμς έχει βγάλει ασπροπρόσωπους την φετινή σεζόν , παρότι η Άιντραχτ δεν κάνει και την καλύτερη πορεία της. Στο ματς με την Γκλάντμπαχ έχουν σφίξει τα γάλατα για τους «αετούς» και περιμένουμε από τον Γαλλο φορ να βγάλει και πάλι το κάρο από την λάσπη. Το anytime scorer πληρώνει 2.20 και θα φορεθεί δεόντως.

Συνεχίζουμε τις βόλτες μας στην Γαλλία και το σούπερ ντέρμπι κορυφής στο Παρίσι. Ποιος θα το περίμενε ότι η Λανς λίγες στροφές πριν το φινάλε θα χτυπούσε το πρωτάθλημα από την ζάμπλουτη Παρί. Με νίκη η Λανσουά μπαίνουν στο κόλπο του τίτλου και φυσικά ο παίχτης που κάνει …κρότο από την αρχή της χρονιάς είναι ο Οπεντά. Ο μεσοεπιθετικός της Λανς, ψάχνει τα μεγάλα γκολ και περιμένουμε ακόμα ένα και στο Παρίσι. Το anytime scorer πληρώνει το εξαιρετικό 3.10!

Η τριπλέτα των σκόρερ μας θα κλείσει στην Ιβηρική και την αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με την Βαγιαδολίδ. Το «κίτρινο υποβρύχιο μετά το μεγάλο διπλό στην Μαδρίτη θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες που θα την κρατήσουν σ επαφή με την τετράδα .Ο Χάβι Μορένο είναι ο παίχτης ορχήστρα στην επίθεση για την ομάδα του Λεβάντε, εκτελεί πέναλτι , ωστόσο η απόδοση του στο anytime είναι υπερβολικά χαμηλή. Συνεπώς θα ρίξουμε τον οβολό μας, στην ..σφεντόνα του ακούει στο όνομα Τσουκουέζε στο 2.50!

Καλή τύχη ότι κι αν διαλέξετε… Τα ξαναλέμε μεσοβδόμαδα και μετά το Πασχαλινό τριήμερο!

O Σκοράκιας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.