Στήλες Σκοράκιας

«Σκοράκιας» : Με Οπεντά δεν σταματάς πουθενά…

Metrosport Team22 Απριλίου 2023

Φάγαμε , ήπιαμε ,σκάσαμε μετά ξανήπιαμε…σόδες και κάπως έτσι προσπαθούμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μετά το Πάσχα. Ο σκοράκιας επιστρέφει με μερικά κιλάκια παραπάνω αλλά με καθαρό μυαλό καθώς η εξοχή παραδοσιακά μας κάνει καλό. Λοιπόν χωρίς σάλτσες και αρώματα, πάμε σε ζεστό παντεσπάνι.Τρία είναι τα καμάρια μας και σήμερα.Θα τους περιμένουμε να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και πάλι…

Ξεκινάμε από τον παλίκαρο τον Κράμαριτς. Είναι ο σημαιοφόρος στην αντεπίθεση της Χοφενχαίμ τον τελευταίο μήνα. Τα βάζει από παντού. Από κοντά από μακριά, με φάουλ , με πέναλτι, από την τουαλέτα του σπιτιού του. Γενικώς τα…βάζει γαλαζομάτης παλίκαρος από την Κροατία και περιμένω ένα παστέλι και σήμερα απέναντι στην ντεφορμέ Κολωνία. Το anytime scorer του μύστη από το Ζάγκρεμπ πληρώνει 3.10, καθόλου άσχημα.

Το δεύτερο πουλέν μας έρχεται από τα γήπεδα της Γαλλίας. Λογικά θα τον βλέπουμε για λίγο καιρό ακόμα εκεί, καθώς τον θέλει η μισή Πρέμιερ Λιγκ. Οπεντά τον λένε και …κλαίνε οι αντίπαλες άμυνας. Έχει κάνει ονειρεμένη σεζόν ο αίλουρος από την Λιέγη, που έχει ρίζες από το Μαρόκο , αλλά το ψωμάκι του ,το βγάζει με την φανέλα της Λανς. Με 15 γκολ την φετινή σεζόν οδηγεί τους Λανσουά σε ευρωπαικά μονοπάτια και περιμένουμε να ματώσει δίχτυ και στο ντέρμπι με την Μονακό. Το anytime Οπεντά πληρώνει εδώ 2.60!

Η τριπλέτα μας θα κλείσει στη Ιβηρική Εκεί δοκιμάζεται η Ρεάλ, σ ένα παιχνίδι, όπου παραδοσιακά ζορίζεται αλλά σχεδόν πάντα βρίσκει τον τρόπο να φεύγει με νίκη.Μεσοβδόμαδα είδα σε πολύ καλή κατάσταση τον…σπίντι γκονζάλες της ομάδας. Ναι σωστά καταλάβατε αναφέρομαι στο… ομορφόπαιδο, λέμε τώρα, από το Ρίο ντι Τζανέιρο. Είναι σε τρομερή κατάσταση ο Βινίσιους και περιμένω να επιστρέψει στα γκολ σήμερα Το anytime πληρώνει εδώ 2.70!

Καλή τύχη αλάνια μου, ότι κι αν διαλέξετε…πάμε να πιούμε καμία σόδα ακόμα!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.