Στήλες Σκοράκιας

«Σκοράκιας» : ΚΡΑΜΑΡΙΤΣ ΜΕ ΦΟΡΑ…

Metrosport Team25 Μαρτίου 2023

Καταρχάς χρόνια πολλά.

Εθνική επέτειος σήμερα και οι περισσότεροι θα το ρίξετε στην μάσα. Οι μπακαλιάροι και οι σκορδαλιές έχουν την τιμητική τους…

Δεν είμαι απ αυτούς που πάνε με το ρεύμα ,καθώς την σκορδαλιά την έχω σε τρελή εκτίμηση και την απολαμβάνω συχνά, όχι μόνο σήμερα. Πάμε όμως στα δικά μας και στόχος μας είναι να βγάλουμε τα έξοδα του τριημέρου.

Σαφώς και δεν βοηθάει καθόλου το πρόγραμμα. Σπάνια παίζω προκριματικά, ειδικά τέτοια περίοδο ,καθώς θεωρώ ότι οι παίχτες έχουν το μυαλό τους στα πρωταθλήματα. Δύο σκόρερ λοιπόν για σήμερα να βγάλουμε τα σημερινά έξοδα.

Ξεκινάμε από το Ισραήλ. Εκεί θα χουμε φιέστα για τον Νάτχο. Γνωστός μας από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ο Ισραηλινός χαφ αποχαιρετά την Εθνική του. Το ματς γίνεται για πάρτυ του κι εγώ λέω αν κερδίσει πέναλτι το Ισραήλ αυτός θα το εκτελέσει. Το 3.60 το βλέπω σαν μπισκοτολούκομο παιχταράδες μου τα χω καρφιτσώσει ήδη στο δελτίο μου.

Ο δεύτερος παστελωτής μας για σήμερα έρχεται από το παιχνίδι της Κροατίας με την Ουαλία. Οι τριταθλητές κόσμου μπροστά στο κοινό του θεωρώ ότι θα μας κάνουν το χατίρι να βάλουν τουλάχιστον δύο γκολ τους Ουαλούς, που δεν λένε και πολλά πλέον χωρίς τον Μπέιλ.Κρατάμε λοιπόν τον Κράμαριτς. Θα παίξει βασικό, έρχεται με φόρα από την Μπουντεσλίγκα όπου έβαλε 2 γκολ στο τελευταίο ματς με την Χοφενχάιμ και το 2.40 είναι μια χαρά.

Υγ. Στο αυριανό πρόγραμμα , τα 2+ του Κριστιάνο Ρονάλντο με το Λουξεμβούργο, παίζονται καθώς ο Πορτογάλος δείχνει αναγεννημένος όπως είδαμε με το Μαρτίνεζ στον πάγκο της Εθνικής!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.