Στήλες Σκοράκιας

«Σκοράκιας» : Αυτούς ξέρουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε…

Metrosport Team29 Απριλίου 2023

Εδώ είμαστε! Λίγες στροφές πριν το φινάλε των πρωταθλημάτων και φυσικά όλα τα ματς κάνουν τζιζζζζ…

Εμείς πιστοί στο πλάνο μας συνεχίζουμε να ψάχνουμε τα καθαρόαιμα άτια, που θα ματώσουν το πλεχτό και θα μας στείλουν ,για είσπραξη χωρίς να μας ενδιαφέρουν νικητές και ηττημένοι.

Ξεκινάμε τις βόλτες μας από την Γερμανία. Η Άινταρχτ εδώ και καιρό ψάχνεται αλλά το πουλέν ο Κολο Μουανί είναι σταθερή αξία. Ο Γάλλος έχει σταθερά σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα και σ ανοιχτό ματς όπως αναμένεται με την Γκλάντμπαχ, περιμένω ακόμα ένα τεμάχιο από τον φορ της Άιντραχτ. Το 2.10 είναι τίμιο!

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας στην Γαλλία και την αναμέτρηση της Μονακό με την Μονπελιέ. Ακόμα ένα παιχνίδι που φωνάζει ότι θα χουμε φεστιβάλ από τέρματα. Το κίνητρο φυσικά είναι με τους γηπεδούχους που δίνουν την δική τους μάχη για να προλάβουν την τριάδα. Η Μονπελιέ είναι άνετη χωρίς άγχος και κάνει ζημιές σ όσους την υποτιμήσουν. Περιμένω γκολ από τον Κέβιν Φόλαντ (2.60),και τρίποντο για τους Μονεγάσους.

Οι βόλτες μας θα κλείσουν στο νησί. Εκεί υπάρχει ένας παίχτης που …βρυχάται το τελευταίο διάστημα και θυμίζει τον περσινό παιχταρά που έκανε την διαφορά με την Λίβερπουλ. Αναφερόμαστε στον Ντιέγο Ζότα, που τον τελευταίο μήνα ξύπνησε κι έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης στην Λίβερπουλ για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Περιμένουμε στο κομβικό ματς με την Τότεναμ να βάλει το λιθαράκι του και να μας δώσει το εξαιρετικό 2.40!

Καλή τύχη ότι κι αν διαλέξετε…

ΥΓ. Βλέπω πέναλτι και κόκκινες στα ελληνικά ντέρμπι σε Τούμπα και Λεωφόρο!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.