Δουλειά στον ΠΑΟΚ ενόψει Βόλου με ένα απρόοπτο και μια επιστροφή

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ μετά από ένα σερί 7 διαδοχικών νικών, έφερε την πρώτη του ισοπαλία για το 2022 με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδος και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στον αγώνα με τον Βόλο στη Θεσσαλική πόλη, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τις καιρικές συνθήκες. 

Από την προπόνηση του Δικεφάλου εξαιτίας ενός χτυπήματος αποχώρησε ο Ενέα Μιχάι, ενώ νοκ άουτ είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα που ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το training report του ΠΑΟΚ: 

«Ο συνδυασμός κρύου και αέρα Νέας Μεσημβρίας™ έδωσε μια extreme χροιά στη προπόνηση της Παρασκευής (21.01) και προετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για τις αντίστοιχες ή χειρότερες καιρικές συνθήκες που προβλέπεται να συναντήσει την Κυριακή (23.01) στο Βόλο.

Η δουλειά του Ράζβαν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του δεν ήταν ακριβώς εύκολη, λοιπόν, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει νικηφόρα καλύπτοντας το χαμένο έδαφος και πρέπει να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Βόλο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (21.01) περιελάμβανε ασκήσεις ομαδικής τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας με μεταβάσεις. Ο Ενέα Μιχάι δέχτηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο κι αποχώρησε από την προπόνηση, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα.Το Σάββατο (22.01) o ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.