Σκηνές πανικού στο Χονγκ Κονγκ: Γιγαντοοθόνη κατέρρευσε σε συναυλία

Metrosport Team30 Ιουλίου 2022

Ο απόλυτος πανικός επικράτησε κατά την διάρκεια συναυλίας στο Χονγκ Γκόγκ , όταν μια από τις γιγαντοοθόνες κατέρρευσε, τραυματίζοντας σοβαρά έναν χορευτή που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη σκηνή.

Αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό ατύχημα ήρθαν κοινό και καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια του perfoming της δημοφιλούς μπάντας Mirror.
Βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνεί τα μέλη του συγκροτήματος, Άνσον Λο και Ένταν Λούι να τραγουδούν στη σκηνή συνοδεία δώδεκα χορευτών, όταν μία από τις LED γιγαντοοθόνες που κρέμονταν από την οροφή, αποσπάστηκε και έπεσε κάτω.

Η γιγαντοοθόνη χτύπησε κατευθείαν έναν χορευτή στο κεφάλι και το σώμα του, προτού πέσει και σε έναν άλλο, ενώ οι θεατές ούρλιαζαν από τον τρόμο. Οι υπόλοιποι περφόρμερ έσπευσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες. Η συναυλία διεκόπη και ο μάνατζερ του συγκροτήματος ζήτησε από το πλήθος να αποχωρήσει ήρεμα από το χώρο.

Οι δύο χορευτές διακομίστηκαν σε νοσοκομείο του Χονγκ Κονγκ, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ και ο άλλος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Τρεις θαυμάστριες του συγκροτήματος τραυματίστηκαν επίσης, η μία μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο, ενώ οι άλλες δύο παραμένουν σε σοκ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.