Σκέψεις για αγώνες μικρότερης διάρκειας στην Premier League!

Metrosport Team05 Μαΐου 2020

Τρόπους για μια όσο το δυνατόν πιο ασφαλή επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας επεξεργάζονται στην Premier League και στο πλαίσιο αυτό πέφτουν στο τραπέζι διάφορες ιδέες και λύσεις, άλλες εφικτές και λογικές, αλλά και ορισμένες που σε διαφορετικές συνθήκες θα θεωρούνταν αδιανόητες.

Μια τέτοια ιδέα είναι και η διεξαγωγή των αγώνων σε διάρκεια μικρότερη των 90 λεπτών, η οποία έχει πέσει στο τραπέζι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και πλέον εξέχον στέλεχος της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας, Γκόρντον Τέιλορ.

«Εξετάζονται πολλές προτάσεις και ιδέες. Περισσότερες αλλαγές, ουδέτερα γήπεδα, ακόμη και τα παιχνίδια να έχουν διάρκεια μικρότερη από 45 λεπτά το κάθε ημίχρονο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκόρντον Τέιλορ και στη συνέχεια σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Σέρχιο Αγκουέρο, o οποίος εξέφρασε τους φόβους του για πιθανή επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

«Δεν είναι θέμα το αν φοβάται κάποιος ή όχι. Το βασικό ζήτημα είναι οι ποδοσφαιριστές να είναι σωστά ενημερωμένοι από τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους. Είναι επαγγελματίες αθλητές, ανησυχούν για την ασφάλειά τους. Δεν είναι αφελείς. Θα πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένοι πως επιστρέφοντας στα γήπεδα είναι ασφαλείς», κατέληξε ο Γκόρντον Τέιλορ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.