Σκέντζος: «Πάντα στα τελευταία λεπτά κάτι παθαίνει ο Άρης, πρέπει να καθαρίζει νωρίτερα γιατί αξίζει να είναι δεύτερος»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Σκέντζος.

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ και του Άρη μίλησε για την αναμέτρηση των δύο ομάδων την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Σκέντζος δήλωσε:

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Σε καμία περίπτωση δεν ξεκίνησε να έχει τόσο κακή πορεία. Περιμέναμε να πάει όπως πέρσι, να μπει στα πλέι οφ. Είχε κάποιες ατυχίες στο πρωτάθλημα που τον έφεραν σε αυτήν την κατάσταση. Παίζει με πολλούς τραυματίες είναι μια άτυχη χρονιά και όλοι εμείς που αγαπάμε την ομάδα είμαστε στενοχωρημένοι».

Έπρεπε να αλλάξει νωρίτερα προπονητή Ο ΟΦΗ: «Αυτό που έκανε ο ΟΦΗ και στήριξε τον προπονητή πρέπει να το κάνει μια ομάδα μέχρι ενός σημείου. Δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος αλλά την πληρώνει ο προπονητής. Έκανε μια εξαιρετική πορεία πέρσι. Του δόθηκε η ευκαιρία και φέτος αλλά είχε πολλούς τραυματίες. Ο Σίμος είναι πολύ καλός προπονητής και του αξίζει κάτι καλό όπως η περσινή χρονιά. Αυτή τη στιγμή ο Νιόπλιας είναι ότι καλύτερο για να σώσει ό,τι μπορεί ο ΟΦΗ».

Για το ματς με τον Άρη: «Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι με τον Ολυμπιακό είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο, που θέλουν να βλέπουν όλοι. Ο ΟΦΗ θα έχει μια νέα νοοτροπία με την αλλαγή προπονητή. Θα είναι καλό ματς αλλά ο Άρης έχει το πάνω χέρι. Ο Άρης έπρεπε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, όπως και τον Ολυμπιακό. Είχε στα χέρια του τα αποτελέσματα και τα έχασε. Μπορούσε να προκριθεί με τον Ολυμπιακό και να κάνει έναν θρίαμβο με τον ΠΑΟΚ».

Για την φάση του Κουέστα με τον Μπουχαλάκη κι αν έχουν ευθύνη οι αμυντικοί: «Πάντα στα τελευταία λεπτά κάτι παθαίνει ο Άρης. Πιστεύω να του γίνει μάθημα για τα επόμενα ματς που θα είναι σημαντικά για τη 2η θέση. Πρέπει να τα καθαρίζει νωρίτερα γιατί αξίζει ο Άρης να είναι δεύτερος. Είναι κρίμα και για τη δουλειά του Μάντζιου που έχει δείξει πόσο καλός προπονητής είναι. Έπρεπε να πανηγυρίσουν μια νίκη μέσα στην Τούμπα που ξέρουμε πόσο σημαντική είναι για τον κόσμο του Άρη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.