«Σκασμένος» ο Ελ Καντουρί: «Με χαστούκισε πρώτα αλλά δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι»

Κώστας Πετρωτός06 Δεκεμβρίου 2020

Μετανιωμένος ήταν ο Ελ Καντουρί για την αντίδρασή του στον Σουάρεθ που του κόστισε με κόκκινη κάρτα, αλλά για καλή του τύχη οι συμπαίκτες του δεν επηρεάστηκαν και κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 στην Τούμπα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ σε επικοινωνία που είχε με ανθρώπους του περιβάλλοντός του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανέφερε πως ο παίκτης των Αρκάδων τον χαστούκισε, αλλά δεν θα έπρεπε ο ίδιος να αντιδράσει έτσι και να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για παραπάνω από 50 λεπτά αγώνα.

«Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι, αλλά αν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες και το βίντεο θα δείτε ότι πρώτα με χαστούκισε ο αντίπαλος. Σίγουρα όμως έπρεπε να το αποφύγω», εξηγούσε ο 30χρονος άσος που δεν μπορούσε να κρύψει την πίκρα του που θα χάσει το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επίσης, ο Καντουρί σημείωσε ότι συνολικά ήταν μία κακή εβδομάδα για τον ίδιο (υπήρχε και η φάση του πέναλτι στην Ομόνοια) και θα πρέπει να την αφήσει πίσω του και να συνεχίσει με καλές εμφανίσεις, χωρίς κακές στιγμές.

Να σημειώσουμε, ότι ο Γιώργος Σαββίδης ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Καντουρί. Το μέλος της ασπρόμαυρης διοίκησης δέχτηκε ερώτηση από φίλους του ΠΑΟΚ στα social media αν θα δεχτεί πρόστιμο ο ποδοσφαιριστής και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Για ποιο λόγο (σ.σ. πρόστιμο); Είναι άνδρας πρώτα απ' όλα και μετά ποδοσφαιριστής. Ο αντίπαλος τον χαστούκισε».  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.