«Πολύ φορμαρισμένη και πιο έτοιμη από τον Άρη η Αστάνα»

Metrosport Team17 Ιουνίου 2021

Ο Καζάκος δημοσιογράφος, Αρτούρ Σισίγκα, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την κλήρωση του Άρη με αντίπαλο την Αστάνα για το Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις εντυπώσεις στο Καζακστάν μετά την κλήρωση με τον Άρη:

«Είναι από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του Καζακστάν η Αστάνα. Είχε κακή σεζόν πέρσι. Άλλαξε δύο φορές προπονητή. Κατέληξε στην 3η θέση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συμμετέχει φέτος στο Conference League, γιατί συνήθως αγωνίζεται στα προκριματικά του Champions League ή στο Europa League».

Για τον τωρινό προπονητή της, Αντρέι Τιχόνοφ:

«Έχει αναλάβει ένας γνωστός Ρώσος ποδοσφαιριστής και πλέον προπονητής ο Αντρέι Τιχόνοφ. Πηγαίνει πολύ καλά. Δουλεύει πολύ καλά. Η Αστάνα προηγείται στη βαθμολογία φέτος. Έχει αγωνιστεί σε 15 αγώνες και δεν έχει γνωρίσει ακόμη την ήττα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Για το αν γνωρίζουν κάτι για τον Άρη στην Αστάνα:

«Δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον Άρη. Περιμένουμε ότι η Αστάνα θα καταφέρει να κερδίσει στο ματς με τον Άρη. Το Πρωτάθλημα ξεκίνησε τον Μάρτιο και τελειώνει τον Οκτώβριο. Η Αστάνα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και φόρμα. Θα είναι στην καλύτερη κατάσταση τον Ιούλιο και θα θεωρούμε ότι είναι φαβορί».

Για κάποιες πληροφορίες που ανέφεραν ότι είναι επισφαλής η θέση του προπονητή και πόσο κοστίζει το ρόστερ:

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή. Στην αρχή της σεζόν η Αστάνα είχε οικονομικά προβλήματα. Έχει λυθεί όμως με την αλλαγή χρηματοδότριας εταιρίας. Τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δεν γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες του προϋπολογισμού».

Για τους καλύτερους παίκτες της Αστάνα:

«Είναι τρείς παίκτες. Είναι ο Ρουκάβινα, είχε παίξει στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι στα 37 και θα αγωνιστεί φέτος για τελευταία φορά. Είναι αρκετά επικίνδυνος. Επίσης ο Κροάτης Μάριν Τομάσοβ έχει σκοράρει 9 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας. Ηγέτης της ομάδας είναι ο Τιγκράν Μπαρσεγκιάν ο Αρμένιος εξτρέμ που επίσης βοηθάει στο σκοράρισμα. Νομίζω αυτοί οι τρεις είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες για τον Άρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.