Σιούτας: «Προσοχή απόψε με τον παγετό»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2022

Ο μετεωρολόγος Μιχάλης Σιούτας μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα και την προσοχή που πρέπει να δείξουν όλοι τις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα (24/1) οι συνθήκες είναι σε έξαρση, είναι η ποιο δύσκολη μέρα η σημερινή και ιδιαίτερα για τη Νότια Ελλάδα, στην περιοχή της Αττικής, της Εύβοιας και της Μαγνησίας. Στην περιοχή της Αττικής υπάρχουν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα. Δεν προλαβαίνουν να καθαριστούν όλοι οι δρόμοι και θεωρώ πως θα έχουμε πολύ μεγάλα προβλήματα σήμερα, γιατί συνεχίζεται η χιονόπτωση, θα έχει μια ανάπαυλα το απόγευμα.

Την Τετάρτη (26/1) θα έχουν τελειώσει τα φαινόμενα, από το μεσημέρι της αυριανής ημέρας δεν έχουμε προβλήματα. Σε κάποιες περιοχές δεν θα λιώσουν τα χιόνια, γιατί και οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν χαμηλές. 

Οι θερμοκρασίες την Τετάρτη θα είναι χαμηλές. Στην Αττική περιμένουμε 6-7 βαθμούς μέγιστη θερμοκρασία, ενώ τις βραδινές ώρες θα κυμανθεί κοντά στο 0 με -1 η θερμοκρασία.

Στη Βόρεια Ελλάδα θα έχουμε πρόβλημα αυτές τις ημέρες που ο παγετός είναι ολικός. Το κρύο θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα, την Πέμπτη θα έχει η θερμοκρασία μια άνοδος. Τη νύχτα σε καθημερινή βάση θα έχουμε παγετό. 

Προσοχή απόψε το βράδυ (24/1) με τον παγετό, σε κάποιες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και -5 βαθμούς. Η πιο κρύα νύχτα απόψε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.