Σίντκλεϊ: Αυτή είναι η νέα ομάδα του πρώην μπακ του ΠΑΟΚ

Metrosport Team04 Αυγούστου 2022

Μετά από αναζήτηση μηνών, ο Σίντκλεϊ βρήκε τελικά σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του και αφού προηγήθηκε το μέτριο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για την Κουιαμπά Εσπόρτε, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την Ντιναμό Κιέβου για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη.

Οι Ουκρανοί ήλπιζαν να βρουν ομάδα για να πουλήσουν τον 29χρονο, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, όμως δεν παρουσιάστηκε κάποια αξιόλογη πρόταση και έτσι θα αρκεστούν στο να τον παραχωρήσουν για ακόμη μία χρονιά δανεικό και αν δεν... «βγάλει μάτια», να τον αφήσουν τελικά ελεύθερο στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

O Βραζιλιάνος θα κληθεί να γεμίσει το κενό του Ουέντελ, ο οποίος έπαθε ρήξη χιαστού και θα χάσει την χρονιά, ενώ η είδηση του δανεισμού έχει κερδίσει θετικά σχόλια, αφού ο παίκτης έχει καλό όνομα στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Αυτή θα είναι η τέταρτη βραζιλιάνικη ομάδα που θα αγωνιστυεί ο Σίντκλεϊ μετά της , Ατλέτικο Παραναένσε, Γκοϊανένσε και Κορίνθιανς.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.