Σιμόπουλος: «Έκανα χαβαλέ για τον Άρη, δεν ζητάω συγγνώμη»

Metrosport Team13 Απριλίου 2021

Ο Στράτος Σιμόπουλος μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» με αφορμή τις δηλώσεις του για τον Άρη που αποτέλεσαν αφορμή για να δεχθεί σειρά απειλητικών μηνυμάτων και αποδοκιμασίας από οπαδούς των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω μ’ όλα αυτά. Δεν θα ζητήσω συγγνώμη. Κάνω πολιτική έχοντας την άποψή μου. Δεν είμαι στρόγγυλος, δεν κατάπιαμε ένα μπαστούνι. Όλοι ξέρουν ότι είμαι ΠΑΟΚ.

Σε μια συζήτηση που μιλούσαμε για το λιανεμπόριο και την πανδημία, ένας αρειανός ακροατής φίλος έστειλε μήνυμα λέγοντας πως αν η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι σαν την άμυνα του ΠΑΟΚ καήκαμε. 

Εκεί απάντησα ότι τους κατανοώ γιατί έχουν 30χρόνια να κάνουν τίτλο και να κάνουν υπομονή γιατί το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμη για τη δεύτερη θέση.

Έγινε ο κακός χαμός σε σημείο να λέω «που ζούμε»! Βρισιές, απειλές… Γίνεται χαμός. Κάνουμε την τρίχα τριχιά. Είναι οργανωμένη αυτή η προσπάθεια. Από χαρακτήρα δεν καταλαβαίνω τίποτα. 

Πρέπει να ψάξω τους οργανωτές και τα site αυτά στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Δεν είναι δυνατό να υπάρχει αυτή η κατάσταση. Μια ατάκα σε εκπομπή μισής ώρας έγινε τεράστιο θέμα. Δέχομαι κι εγώ τον χαβαλέ».

Για το ότι δεν ζητάει συγγνώμη και εμμένει στη θέση του:

«Δεν είπα τίποτα κακό. Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Εδώ και 30 χρόνια δεν έχουν πάρει τίτλο. Τους κατανοώ. Δεν θέλω να τους πικάρω. Αλλά κι αυτός είναι λόγος να γίνει ο κακός χαμός; Διαφωνώ. 

Θέλω να πάρω ψήφους για την πολιτική μου δουλειά. Δεν έχω άλλη λύση. Να βγαίνουμε να λέμε ένα ποίημα που μας έδωσαν από το κόμμα; 

Δεν έβρισα, δεν κατηγόρησα, δεν είχα έλλειψη σεβασμού για τον Άρη ή για τον Ηρακλή. Βλέπετε πικάρισμα σ’ αυτό που είπα; Είναι πικάρισμα αυτό; Κάνω χαβαλέ. Δεν είναι πικάρισμα. Οι περισσότεροι φίλοι μου αρειανοί είναι. Κι εμείς άνθρωποι είμαστε, δεν έχουμε καταπιεί μπαστούνι. 

Χαίρομαι που είναι πιο δυνατός ο Άρης γιατί έχει ενδιαφέρον η συζήτηση και η πλάκα. Δεν έχει νόημα. Ψηφοφόρους του Άρη προφανώς έχω. Αλίμονο αν ψηφίζουμε με την οπαδική προτίμηση. Οι πολιτικοί κρίνονται με το έργο τους σε θέση ευθύνης».

Για το πότε θα επιστρέψει η κανονικότητα στην κοινωνία:

«Όποτε το έχω προβλέψει, έπεσα έξω. Το αποφεύγω. Είμαστε καλύτερα με τα self test από το παρελθόν. Βοηθά πολύ ώστε να ανοίξουμε, είμαι αισιόδοξος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.