Σιμόπουλος: «Ένα επεισόδιο που δεν προάγει καθόλου τον κοινοβουλευτισμό»

Metrosport Team24 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος, ο οποίος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό βίας που έλαβε χώρα μέσα στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε στη Βουλή, όταν ο ίδιος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, έξω ακριβώς από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο κ. Φλώρος έχει συλληφθεί με βάση το αυτόφωρο ή αν έχει διαφύγει. Ορισμένοι βουλευτές που αντιλήφθηκαν το επεισόδιο, επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο αλλά είναι άγνωστο εάν το κατάφεραν.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5 ο αυτόπτης μάρτυρας, Σταύρος Σιμόπουλος: «Βρέθηκα μάρτυρας σε αυτό το επεισόδιο. Ένα επεισόδιο που δεν προάγει καθόλου τον κοινοβουλευτισμό. Είναι ντροπή και προκύπτει πως πραγματικά πίσω από κάποιους ανθρώπους των Σπαρτιατών υπάρχει ο Κασιδιάρης. Αυτό που έγινε εγώ το λέω Κασιδιαρισμός. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω και τις ευθύνες που μπορεί να έχει το στέλεχος του κόμματος του Βελόπουλου, τον οποίο κατηγορούσε ο θύτης ότι του έβρισε την μάνα! Ούρλιαζε μετά, έπεσε κάτω για δευτερόλεπτα και τον σήκωσα. Εγώ έφυγα γιατί είχα ένα ραντεβού με έναν υπουργό. Ήμουν στα δύο μέτρα σε χώρο ακίνδυνο. Δεν μπήκα να τους χωρίσω, να φάω και ξύλο;

Σε κάθε περίπτωση δείχνει ότι και σε αυτά τα δύο κόμματα που είναι πέρα της Νέας Δημοκρατάις υπάρχει ένα θεματάκι και ας το σκεφτούν οι ψηφοφόροι. Είναι ντροπή για τον κοινοβουλευτισμό! 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.