Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση για τον τελικό, ο Μπέος ανοίγει τα χαρτιά του

Γιώργος Στράντζαλης28 Μαρτίου 2024

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε επισήμως τον προγραμματισμό της σημερινής (12μμ.) σύσκεψης στα γραφεία της για την επικύρωση της έδρας (Πανθεσσαλικό Στάδιο) διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας όπως και τις συνθήκες.

Στην ανακοίνωσή της σημείωσε ότι εκτός εκπροσώπων της ιδίας… «Θα παραστούν, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο Διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης».

Πάντως το ενδιαφέρον εστιάζεται στις προθέσεις του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος ήταν αρνητικός σε κάθε ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων (για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση της κατάλληλης οπτικοακουστικής υποδομής) κι έτσι στη σημερινή σύσκεψη θα φανεί αν διατηρεί την ίδια τακτική ή αν σκοπεύει να διαφοροποιήσει τη στάση του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.