Σημεία με αξία στο Λιμπερταδόρες

Θανάσης Κυλώνης25 Μαΐου 2021

Τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν το ΣΚ, αύριο έχουμε τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και το Σάββατο αυτόν του Τσάμπιονς Λιγκ, σήμερα όμως το ποδοσφαιρικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον μεταφέρεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όπου έχουμε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, με το βαθμολογικό κίνητρο να βγάζει σημεία που πληρώνουν καλά.

Η πιο ξεκάθαρη επιλογή προκύπτει από τον κολομβιανό «εμφύλιο» Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε – Ατλέτικο Τζούνιορ Μπαρανκίγια, που διεξάγεται στο ουδέτερο έδαφος του Ισημερινού ελέω του πολεμικού τοπίου που επικρατεί στην Κολομβία τον τελευταίο καιρό. Η Σάντα Φε έχει αποκλειστεί ήδη χάνοντας και από τα… δευτεροτρίτα της Ρίβερ Πλέιτ την περασμένη εβδομάδα, η Τζούνιορ αν κερδίσει με 2 γκολ διαφορά προκρίνεται στους «16» της διοργάνωσης ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Ρίβερ – Φλουμινένσε, λόγω διαφοράς τερμάτων. Την περασμένη εβδομάδα κέρδισε 1-2 στη Βραζιλία τη Φλουμινένσε, λίγο ήθελε να νικήσει και τη Ρίβερ δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, ενώ τη Σάντα Φε πρόσφατα την απέκλεισε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Στο 1.60+ το απλό διπλό, στο 2.00 με ασιατικό χάντικαπ -1, στο 2.60 με απλό χάντικαπ -1.

Μονόπλευρο κίνητρο έχουμε και στο Ατλέτικο Μινέιρο - Ντεπορτίβο Λα Γκουάιρα, αφού οι Βραζιλιάνοι έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά και ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος το ερχόμενο ΣΚ. Οι Βενεζουελάνοι κυνηγούν την 3η θέση του ομίλου που οδηγεί στους «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα, θέλουν δική τους νίκη και μη νίκη της Αμέρικα Κάλι που παίζει «τελικό» στην Παραγουάη με την 2η Σέρο Πορτένιο, η οποία βολεύεται και με ισοπαλία. Για τους λάτρεις του υψηλού ρίσκου, αξίζει μια ψιλή στο 13.00 του διπλού της Ντεπορτίβο.

Κόντρα σηκώνουν και οι περασμένες στην επόμενη φάση Ρασίνγκ Κλουμπ και Σάο Πάουλο, με τους Αργεντίνους να κρατάνε την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία απέναντι στην Ρεντίστας. Το Χ πληρώνει 4.50 πάνω-κάτω και δεν αποκλείεται να αποδειχτεί βολικό και για τους Ουρουγουανούς στην προσπάθειά τους να τερματίσουν 3οι, εφόσον στο άλλο ματς χάνει η Σπόρτινγκ Κριστάλ στη Βραζιλία από την Σάο Πάουλο του Κρέσπο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2 (-1)
ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ Χ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΛΑ ΓΚΟΥΑΪΡΑ X2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.