Σημαιοφορίδης: «Ο Μακεδονικός μπορεί να κερδίσει την ένσταση»

Metrosport Team15 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λάκης Σημαιοφορίδης.

Ο έγκριτος νομικός που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Μακεδονικού στην υπόθεση της παράτυπης συμμετοχής ποδοσφαιριστή της Λευκίμμης στον μεταξύ τους αγώνα που έκρινε τον πρωταθλητή στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής, μίλησε αναφορικά με το σκεπτικό της απόφασης αλλά και τις επόμενες κινήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά την απόρριψη της ένστασης της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Μέσα από τα υπομνήματα τα οποία καταθέσαμε αναρωτιόμαστε πως γίνεται μέσα από όλα αυτά που συμβαίνουν, ένας ποδοσφαιριστής που κινήθηκε απειλητικά προς το διαιτητής, τον απώθησε και τον έβρισε, πως γίνεται να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι. Η απόφαση είναι μία σελίδα και μέσα από αυτή τη σελίδα εξηγούν το σκεπτικό της απόφασης γιατί δεν μπορούσαν να το αιτιολογήσουν»

Για να προσθέσει: «Υπό την πίεση της Ομοσπονδίας που θέλει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα , ζήτησα μία προθεσμία για να μελετήσω το υπόμνημα και ενώ μου ζητήθηκε να κάνουμε... παζάρι στον χρόνο της προθεσμίας, εν τέλει αποφασίστηκε να στείλω στις 11 και στις 12 είχε βγει η απόφαση. Συγγνώμη, η προσθήκη 13 σελίδων στο υπόμνημα του Μακεδονικού, διαβάστηκε ή όχι; Ο Μακεδονικός πιστεύω πως μπορεί να κερδίσει την ένσταση και το λέω γιατί το πιστεύω. Πως αισθάνονται οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έχουν τιμωρηθεί για αντίστοιχα περιστατικά; Έχουμε κάνει ένσταση και θα έχουμε νέα μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα».

Η απόφαση: 

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Απέρριψε την παρέμβαση της Κοζάνης και την ένσταση του Μακεδονικού (αγώνας Λευκίμμη-Μακεδονικός).

Επέβαλε χρηματική ποινή 16.000 € στον Απόλλωνα Σμύρνης (ανακοίνωση μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό).

Επέβαλε στις Απολλωνίδες Ερέτριας και στον Φωστήρα Καισαριανής χρηματική ποινή από 200 €.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.