«Σηκώνεται» ο ΠΑΟΚ με Πάμπλο, G/G στο «Βικελίδης»

Χάρης Δημαράς31 Οκτωβρίου 2020

Σε πλήρη αγωνιστική μετά από καιρό η Super League 1, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ντεμπούτο Πάμπλο Γκαρσία στο τιμόνι του ΠΑΟΚ.

Πιθανό το rotation του Μαρτίνς με τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά την Πόρτο και εν όψει Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πορτογάλος είναι πιθανό με μην ξεκινήσει τους Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Χολέμπας, Εφόσον ισχύσει αυτό, πιθανοί σκόρερς Χασάν και Φορτούνης. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν έπαιξε λόγω covid με τη Λαμία, πήρε ανάσες, θα παίξει φουλ άμυνα, αλλά δύσκολα να πάρει κάτι. Πιθανότατος άσος με Ν/G, άλλωστε πλην του αγώνα με τον ΠΑΣ δεν έχει άλλο G/G ο Ολυμπιακός.

Ο Ατρόμητος νίκησε σβηστά και σχετικά εύκολα τον Παναιτωλικό, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δείξει επιθετικές αρετές. Αδικήθηκε βάσει εικόνας από το 0-1 με την ΑΕΚ. Το ματς θα έχει γκολ… Απόντες Γκάλο, Σιόντης και Κάστρο.

Θεσσαλικό ντέρμπι στο Πανθεσσαλικό, με κόντρα Μπέου – Κούγια, τον Βόλο που προελαύνει στο πρωτάθλημα και την ΑΕΛ που αντίθετα δεν άρχισε καλά. Οι βυσσινί ξεκουράστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν και δύο καλές επιστροφές (Ντουρμισάι, Μιχαήλ), οι γηπεδούχοι είναι σε φόρμα, αλλά το ματς έχει ιδιαιτερότητες. Πιθανό G/G και πιθανή αποβολή. Διαιτητής ο σχολαστικός Σιδηρόπουλος.

Ντέρμπι… ουραγών είναι το ΛαμίαΠαναθηναϊκός, με τους μεν Φθιώτες να είναι στον πόντο, τους δε πράσινους να έχουν τρεις, στο χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας τους. Κακός δαίμονας του Παναθηναϊκού η Λαμία! Ο Μπόλονι προσπαθεί να φτιάξει την ψυχολογία, δεν έχει Μαυρομμάτη και Μπουζούκη, υπολογίζει σε Μολό και Βιγιαφάνιες. Λογικά κλειστό παιχνίδι.

Χτυπημένος από τον covid ο πρωτοπόρος Άρης, πρέπει να αποδείξει πως δε θα επηρεαστεί από την κορωνοϊοκατάσταση, έχοντας απέναντί του μία από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει μόλις μία ήττα κι αυτή από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα αυτή είναι η μοναδική του ήττα στα 12 τελευταία ματς. Ο Ροζ είναι εκτός για τους κιτρινόμαυρους. Πιθανό το αμφίσκορο.

Eποχή Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ! Ο Αμπέλ Φερέιρα αποτελεί παρελθόν, ο Ουρουγουανός αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο, αλλά σίγουρα… εμπνέει! Απουσίες δεν έχει ο Δικέφαλος, που πήγε Αγρίνιο απευθείας από Ισπανία. Ο Παναιτωλικός είχε επίσης αλλαγή προπονητή, καθώς αποχώρησε ο Μάκης Χάβος και υπηρεσιακός θα είναι ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Εκτός οι Ταχάρ, Ματσόλα, Τζανακάκης. Επτά συνεχόμενες νίκες έχει στο Αγρίνιο ο Δικέφαλος. Λογικά θα τις κάνει οκτώ.

Η ΑΕΚ δεν άρεσε στα Γιάννενα, με την Λέστερ ο Καρέρα έβγαλε στο ημίχρονο τον Λιβάγια! Το γυαλί φαίνεται πως έχει ραγίσει. Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία, Τσιγκρίνσκι και Αλμπάνης εκτός από τους γηπεδούχους και ο Σελίμοβιτς από τον ΟΦΗ. Θετική η παράδοση των κιτρινόμαυρων.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1&N/G – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G – ΛΑΜΙΑ UNDER

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΡΗΣ G/G – ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΛ ΑΠΟΒΟΛΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.