Σιγουριά για Σοάρες και ποιοτικό εξτρέμ!

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2022

Οι τόνοι χαμήλωσαν από πλευράς ΠΑΟΚ στα μεταγραφικά το τελευταίο διήμερο και αυτό είναι μία απόλυτα συνειδητή επιλογή λόγω του κρίσιμου πρώτου προημιτελικού με την ΑΕΚ

Η στόχευση των ανθρώπων της ομάδας είναι ξεκάθαρη και φυσικά απόλυτα σωστή, καθώς δεν ήθελαν να υπάρχει στην ατμόσφαιρα οτιδήποτε που μπορεί να αποπροσανατολίσει την ομάδα. 

Αυτό φυσικά; δεν σημαίνει ότι ο Ζοσέ Μπότο δεν συνέχισε να δουλεύει εντατικά τις υποθέσεις του χαφ και του εξτρέμ από την Πορτογαλία. 

Από την πλευρά του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή διαρρέεται μία σιγουριά ότι πολύ σύντομα (δεν πρέπει να αποκλείουμε και αμέσως μετά τον αγώνα) θα κλείσει η μεταγραφή του Φιλίπε Σοάρες από την Μορεϊρένσε, για την οποία εδώ και μέρες είχε βρεθεί φόρμουλα συμφωνίας και έμενε να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες.

 Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ προσφέρει περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ και σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης για να πάρει τον 23χρονος μέσο, τον οποίο θέλει να δέσει με τετραετές συμβόλαιο.

Ο Σοάρες είχε έναν μικροτραυματισμό και δεν αγωνίστηκε με την Μπενφίκα και είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του ΠΑΟΚ για την μεταγραφή, καθώς ασκεί και ο ίδιος μεγάλη πίεση στην πλευρά της Μορεϊρένσε. Δεν αποκλείεται, τέλος, να έχουμε εξελίξει μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Προχωρημένο και του εξτρέμ

Παράλληλα με την υπόθεση Σοάρες, ο Μπότο δουλεύει και αυτή του εξτρέμ, επίσης από μικρομεσαία ομάδα της Πορτογαλίας. Και σε αυτή την περίπτωση έχει προχωρήσει αρκετά η διαπραγμάτευση και πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις ανά πάσα στιγμή. Το προφίλ του παίκτη είναι παρόμοιο με αυτό του Σοάρες. Νεαρός, με μεγάλη προοπτική εξέλιξης, αλλά και καλό δείγμα γραφής μέχρι σήμερα.

Προεργασία και για το καλοκαίρι

Εξάλλου, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Μπότο δουλεύει και στο κομμάτι του καλοκαιρινού σχεδιασμού, κάτι που σημαίνει ότι ήδη γίνεται προεργασία για συγκεκριμένες θέσεις όπως αυτή του στόπερ, όπου σίγουρα θα χρειαστεί να κάνει μία κίνηση. Φυσικά, το κομμάτι των καλοκαιρινών μεταγραφών συνδυάζεται και με τις τελικές αποφάσεις για τις ανανεώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.