Σιαμπάνης: «Μεγάλη ομάδα με ιστορία ο Άρης- Να αποδείξω πράγματα με τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2020

Ο Άρης με τη νίκη με 0-1 απέναντι στον Παναιτωλικό κράτησε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι το «0» στα μετόπισθεν πετυχαίνοντας το τρίτο του διπλό με το ίδιο σκορ(0-1).

Ο γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων», Μάριος Σιαμπάνης, μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας του, ζήτησε από τον κόσμο να πιστέψει στον Άρη καθώς μίλησε και για το κίνητρο που του δίνει η επικείμενη αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάριος Σιαμπάνης:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Όσο προπόνηση να κάνεις, αν δεν έχεις ρυθμό είναι δύσκολο. Προετοιμαστήκαμε για το αυτό το ματς, έχουμε ένα καλό σταφ και καλούς παίκτες, είμαστε ενωμένοι. Έστω και με μισό μηδέν, καταφέραμε τους τρεις πόντους».

Για την θέση του Άρη στην κορυφή της βαθμολογίας: «Πρέπει να πιστέψουν κάποιοι σε εμάς, αρκετοί θεωρούν ότι θα τελειώσει σύντομα. Εμείς έχουμε στόχους, είμαστε μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Κάθε αντίπαλο τον κοιτάμε ξεχωριστά, όπως λέει και ο προπονητής. Θα έρθουν μέρες που δεν θα είμαστε καλοί, αλλά πρέπει ακόμα κι εκεί να διεκδικήσουμε κάτι».

Για την επικείμενη αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό: «Πιστεύω να είναι ένα καθαρό και ωραίο παιχνίδι, να κερδίσει ο καλύτερος. Είναι κίνητρο για μένα αυτό το ματς, γιατί έχω περάσει από εκεί, γιατί θέλω να δείξω τι αξίζω. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο και θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Παίζουμε στην έδρα μας, ξέρουμε το γήπεδό μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.