Κουλιανός: Σφραγίδα Αμορίμ

Νίκος Κουλιανός01 Ιουλίου 2020

Την ώρα που στην Πορτογαλία η Πόρτο κάνει δώρο το πρωτάθλημα στη Μπενφίκα και η Μπενφίκα εν τέλει της το δίνει πίσω, υπάρχει μια ομάδα που είναι αισθητά βελτιωμένη μετά την διακοπή ελέω της καραντίνας. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η Σπόρτινγκ. Με τον Αμορίμ να περνά πλέον τις φιλοσοφίες του, τα «λιοντάρια» της Λισσαβόνας καλπάζουν από νίκη σε νίκη προσφέροντας συνάμα και θέαμα. Περιμένουμε ακόμα μια χορταστική νίκη με γκολ και θέαμα απέναντι στην Ζιλ Βιθέντε.

- ΞΑΜΑΞ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ: Η Σεν Γκάλεν πήρε το μάθημα της, στο παιχνίδι με την Ζυρίχη και επέστρεψε στα τρίποντα με την Τουν, παρουσιάζοντας το γνωστό της καλό παιχνίδι. Παραμένει στην κορυφή αγκαζέ με την Γιουνγκ Μπόις και περιμένουμε να συνεχίσει το σερί της και με την παραπαίουσα Ξαμάξ. Συνδυαστικά με το over, το σημείο αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.

- ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ: Η Χάρτμπεργκ δείχνει να βρίσκεται σε αποσύνθεση, σε αντίθεση με την Πέλετς, που μετά το απρόβλεπτο διπλό επί της Λίντσερ, κυνηγά ακόμα και την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League! Λογικά δεν θα κάνει στάση και θα μας δώσει το διπλό μαζί με τα πολλά γκολ!

- ΜΠΕΤΙΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Η Μπέτις μετά την καραντίνα συνεχίζει να ψάχνεται. Μετρά μια νίκη κι αυτή πολύ δύσκολη επί της σχεδόν υποβιβασμένης Εσπανιόλ. Ακριβώς αντίθετη πορεία η Βιγιαρεάλ, που δείχνει πραγματικά ασταμάτητη, βάζοντας πλώρη για την πρώτη τετράδα. Με ανάλογη εμφάνιση περιμένω να μεγαλώσει το τρομερό σερί της και να μας δώσει το αξιόλογο διπλάκι. Πιο συντηρητικά κρατάμε το Χ2 & G/G.

- ΒΕΡΟΝΑ – ΠΑΡΜΑ: Σε καλό μομέντουμ και οι δύο ομάδες. Τόσο η Βερόνα αλλά και η Πάρμα παίζουν ανοιχτά, επιθετικά χωρίς σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους, καθώς ουσιαστικά δεν διεκδικούν κάτι ιδιαίτερο. Στη μεταξύ τους σύγκρουση περιμένουμε ακόμα ένα καλό ματς και ξεκινάμε αρχικά από το g/g και με λίγη τύχη στη ροή του αγώνα μπορεί να έρθει και ο…combos.

- ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ: Κλασικό μίνι Λονδρέζικο ντέρμπι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Η Γουεστ Χαμ δείχνει ακόμα κουμπωμένη μετά την μακροχρόνια διακοπή, αγνοεί την χαρά του γκολ και πλέον βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη. Η Τσέλσι απεναντίας πηγαίνει με…χίλια!Σκοράρει κατά ριπάς, παίζει εξαιρετικά και περιμένουμε να μεγαλώσει το σερί της. Διπλό συνδυαστικά με over!

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.